Erkan Petekkaya'nın yeni dizisi Vurgun'un kadrosuna Rüveyda Öksüz katıldı!

Gold Film yapımcılığında hazırlanan Vurgun dizisinin kadrosuna son olarak Rüveyda Öksüz dahil oldu. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
27 Aralık 2018 - 09:12
Magazin

Gold Film tarafından Fox için hazırlanan Vurgun dizisinin hazırlıkları devam ederken, dizinin kadrosuna başarılı isimler dahil olmaya devam ediyor. 

Başrollerinde Deniz Çakır, Erkan Petekkaya gibi başarıların yer aldığı, yanı sıra Emre Kınay, Begüm Birgören, Filiz Ahmet ve Meryem Uzerli gibi başarılı oyuncuların eşlik ettiği dizinin kadrosu göz kamaştırıyor. Cast çalışmaları devam eden dizinin kadrosuna son olarak da Rüveyda Öksüz katıldı. 

18-12/27/ruveyda-oksuz.jpg

Başarılı ve güzel oyuncu Rüveyda Öksüz Vurgun dizisinde, Yeliz karakterini canlandıracak. Yeliz karakterinin dizide nasıl bir karakter olacağını bilmiyoruz. Ancak Medyatava'nın haberine göre, yönetmen koltuğuna Altan Dönmez'in oturacağı Vurgun dizisi, 2019 yılının ilk aylarında Fox ekranlarında izleyiciyle tanışacak. 

Rüveyda Öksüz kimdir?

18-12/27/ruveyda-oksuz-kim.jpg

24 Mayıs 1994 doğumlu olan güzel oyuncu, Miss Turkey 2013 birincisidir. İstanbul’da yaşıyor ve astronomi okuyor. Günlük hayatında okuluyla ilgileniyor. Güzel oyuncu daha önce Ezra dizisinde Gazzeli tıp öğrencisi Ezra karakterini canlandırmıştır. Ardından Sen Benimsin dizisinde Name karakterini canlandıran oyuncu, şimdi de Vurgun dizisinde Yeliz karakteriyle karşımıza çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin