Doom Patrol 1. sezon ne zaman başlıyor? Doom Patrol ilk teaser ve posterler yayında!

Dijital yayın platformu DC Universe, Titans'ın ardından Doom Patrol'u da izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Doom Patrol ne zaman başlıyor? Dizinin konusu ne?

DC Comics'in dijital yayın platformu DC Universe platformu, Titans'ın ardından diğer live-action dizileri Doom Patrol, Stargirl ve Swamp Thing'i görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

DOOM PATROL DİZİSİNDEN İLK TANITIM VİDEOSU VE POSTERLER GELDİ!

Ve kanalın merakla beklenen süper kahraman dizilerinden biri olan "Doom Patrol"ın başlangıç tarihi belli olurken dizi için ilk teaser video ve karakter posterleri de yayınlandı.

18-12/26/doom-patrol-dizisi2-1545852253.jpg

DOOM PATROL DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yapılan duyuruya göre Doom Patrol, 15 Şubat 2019 tarihinden itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

"DOOM PATROL" KONUSU

Jeremy Carver'ın senaryosunu kaleme aldığı Doom Patrol, DC evreninin toplumdan dışlanmış sıra dışı karakterleri Cliff Steele/Robotman (Brendan Fraser), Larry Trainor/Negative Man (Matt Bomer), Elasti-Woman (April Bowlby) ve Crazy Jane'in (Diane Guerrero) maceralarını izleyiciyle buluşturacak.

Gizemli The Chief/Dr. Niles Caulder (Timothy Dalton) liderliğindeki ekip dijital çağın en büyük kahramanı Victor Stone/Cyborg (Joivan Vade) tarafından çok önemli bir misyonu yerine getirmek için bir araya gelecek. Kendilerini önemli ve reddetmesi zor bir görevin içinde bulan ekip, DC evreninin en tuhaf ve beklenmedik köşelerine doğru yol alacak.

Doom Patrol ekibinin bazı karakterleri platformun ilk dizisi Titans'ın ilk sezon dördüncü bölümünde hikayeye dahil olarak izleyiciyle tanıştırılmıştı. Dr. Niles Caulder karakterini Titans dizisinde Bruno Bichir canlandırmıştı ancak rolün yeni sahibi Timothy Dalton olacak.

Doom Patrol'un ilk sezonu 13 bölümden oluşacak.

KARAKTER POSTERLERİ

18-12/26/doom-patrol-karakter-posterleri-1.jpg

18-12/26/doom-patrol-karakter-posterleri-2.jpg

18-12/26/doom-patrol-karakter-posterleri-3.jpg

18-12/26/doom-patrol-karakter-posterleri-4.jpg

18-12/26/doom-patrol-karakter-posterleri-5.jpg

18-12/26/doom-patrol-karakter-posterleri-6.jpg

"Doom Patrol" teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin