Titans 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

DC Universe dizisi Titans'ın ilk sezon serüveni sürüyor. Titans 1. sezon 4. bölüm ne zaman yayınlanacak? Yeni bölümde neler olacak?

DC Comics'in yeni dijital yayın platformu DC Universe'in ilk dizisi olma özelliğini taşıyan "Titans"ın ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi, son olarak "Origins" isimli üçüncü bölümüyle ekranlara geldi.

TITANS 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sezonun üçüncü bölümünde hikayenin ana kahramanlarının yollarının birbirleriyle kesişme sürecinde hepsini ilk kez aynı mekan içinde gördük. Starfire, Raven'ı tam zamanında bulmayı başararak onu ürpertici çekirdek ailenin elinden kurtarmayı başarırken, ardından Raven ile birlikte geçmişleri hakkında cevaplar alabilecekleri bir yolculuğa çıktılar.

Bir önceki bölümde yaralanan Dove hastanede yaşam mücadelesi verirken Hawk ve Dove'u ilerleyen bölümlerde yeniden bir arada göreceğimizin sinyalleri verildi. Kory'nin dövüş sahneleri, genç Dick ile Bruce Wayne'in ilişkisine dair flashback sahneler bölüme renk katan unsurlar oldu.

18-10/31/titans-1-sezon-4-bolum-foto-1540939527.jpg

TITANS 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Titans'ın yeni bölümü "Doom Patrol" 02 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Geoff Johns'un senaryosunu kaleme aldığı bölümün yönetmen koltuğunda John Fawcett oturuyor.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

18-10/31/titans-1-sezon-4-bolum-foto2.jpg

TITANS 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Rachel'ın giderek daha fazla güç kazandığının farkında olan Dick ve Kory onu bulabilmek için yola çıkar. Manastırdan kurtulmayı başaran Rachel ise bu kaçış serüveninde dönüştürücü güçlerini açığa çıkaran Gar'a güvenir.

Gar Logan, kendine sığınacak güvenli bir yer arayan Rachel'ı "aile"sinin evine getirir. The Doom Patrol olarak bilinen bu aile içinde kimler mi var? Cliff Steele (Robotman), Larry Trainor (Negative Man) ve Rita Farr (Elasti-Girl).

Ancak Rachel için konforlu başlayan bu ziyaret, The Doom Patrol'ın lideri Dr. Niles Caulder'ın bilimsel merakı eşliğinde karanlık bir deneyime dönüşecektir.

18-10/31/titans-1-sezon-4-bolum-foto6.jpg

Bölümün konuk oyuncu listesi şöyle:

Hina Abdullah (Arani Desai), April Bowlby (Rita Farr/Elastiwoman), Meagen Fay (Rahibe Catherine), Dwain Murphy (Larry Trainor/Negative Man), Matt Bomer (Larry Trainor/Negative Man "seslendirme"), Brendan Fraser (Cliff Steele/Robotman "seslendirme"), Jake Michaels (Cliff Steele/Robotman), Bruno Bichir (Dr. Niles Caulder/The Chief) ve Tomaso Sanelli (Genç Dick Grayson).

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-10/31/titans-1-sezon-4-bolum-foto1.jpg

18-10/31/titans-1-sezon-4-bolum-foto3.jpg

18-10/31/titans-1-sezon-4-bolum-foto4.jpg

18-10/31/titans-1-sezon-4-bolum-foto5.jpg

"Titans" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin