Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonu ne zaman başlıyor?

TRT ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 5.sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu. İşte detaylar.

Merve Mutlu
31 Ekim 2018 - 09:46
Magazin

Tekden Film tarafından hazırlanan ve TRT ekranlarında ilgiyle izlenen rekortmen dizi Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen yeni sezonunun ne zaman başlayacağı belli oldu. 121.bölümde sezon finali yapan dizide Osman Bey'i kimin canlandıracağı ve Ertuğrul Gazi'nin ölüp ölmeyeceği ise merak konusu. 

Haziran ayında muhteşem bir sezon finali ile ekranlara veda eden Diriliş Ertuğrul dizisi, yeni sezona oldukça geç başlıyor. Yeni sezonun ne zaman başlayacağı henüz belli değilken, yeni sezonda karşımıza çıkan yeni sezon oyuncuları ise merakı daha da artırdı. 

18-10/31/dirilis-ertugrul.Jpeg

Diriliş Ertuğrul hangi gün? Yeni sezon tarihi belli oldu

Konu ile ilgili olarak TRT'nin resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre; 122.bölümün ilk fragmanını da yayınlayan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon ilk bölümü 7 Kasım Çarşamba akşamı saat 21:00'de seyircisiyle buluşacak. 

Diriliş Ertuğrul sezon finalinde ne olmuştu?

Ertuğrul Bey, Ögeday Han’a tabi olmayı kabul etmiş ve Ögeday, beklenmedik bir şekilde Ertuğrul’dan Selçuklu’nun sultanı olmasını istemişti. Almıla ise Hayme’nin gözünde iyice yer edinmiş ve artık obaya yerleşmişti. Moğol karargâhında ise Ögeday Han’ın beklenmedik bir şekilde ölümü herkesi sarsmıştı. Ertuğrul, bunun üzerine gelen tehlikeyi sezmiş ve karargâhtan kaçmıştı. Böylece Ertuğrul ve onun peşine düşen Noyan arasında amansız bir kovalamaca başlamıştı. Günalp ise Moğol casuslarını yakalamış ve konuşturmayı başarmıştı. Turgut ve Bamsı, Almıla’nın aslında Noyan’ın kardeşi Alangoya olduğunu öğrenmiş ve bunu Ertuğrul’a söylemişlerdi. Bunun üzerine hep birlikte dörtnala Kayı Obası’na doğru yola koyulmuşlardı…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin