Erkenci Kuş dizisinden Diriliş Ertuğrul'a transfer olan oyuncu kim?

Yeni sezonu başlayacak olan Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncu kadrosuna, Erkenci Kuş dizisinden bir oyuncu transfer oldu. Hangi oyuncu Diriliş Ertuğrul'a geçti?

Merve Mutlu
31 Ekim 2018 - 10:37
Magazin

7 Kasım Çarşamba akşamı yeni sezonuyla ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul dizisi sürpriz bir başlangıç yapacak. TRT ekranlarının merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonuyla birlikte, birbirinden başarılı oyuncular dizide rol almaya başlayacaklar. 

18-10/31/kimya-gokce-aytac-pic.jpg

Erkenci Kuş dizisinden Diriliş Ertuğrul dizisine oyuncu transferi yaşanıyor. Erkenci Kuş dizisinde canlandırdığı Polen karakteriyle büyük beğeni toplayan başarılı oyuncu Kimya Gökçe AytaçDiriliş Ertuğrul dizisinde Evdokya karakterine hayat verecek. 

Erkenci Kuş dizisinde güzelliği ve oyunculuyla dikkat çeken Kimya Gökçe Aytaç, Polen karakteriyle, başroldeki Can Yaman karakterinin sevgilisi rolünü canlandırmıştı. 

Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

18-10/31/kimya-gokce-aytac-1540972390.jpg

1990 doğumlu oyuncu, İstanbul doğumludur. Craft oyunculuk atölyesinde Temel Oyunculuk Eğitimi, Dialog Anlatım ve İletişim, profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Özel yetenekleri arasında tekvando, binicilik, klasik ve elektro gitar vardır. Tiyatro kökenli oyuncunun ilk televizyon deneyimi Medcezir dizisidir. Daha sonra Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet, Ufak Tefek Cinayetler ve Erkenci Kuş dizilerinde rol almıştır. Şu anda da Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin