Diriliş Ertuğrul Evdokya kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisine, yeni sezonda Evdokya karakterinin katılacağı açıklandı. Peki kimdir bu Evdokya?

Merve Mutlu
31 Ekim 2018 - 10:57
Magazin

TRT ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni başlayacak sezonunda, diziye yeni karakterler dahil olacak. O karakterlerden biri de Evdokya. Başrolde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisine bu hafta katılacak olan Evdokya ismindeki karakter aslında kim?

18-10/31/kimya-gokce-aytac-pic-1540973395.jpg

Evdokya kimdir?

Beş yaşındayken ailesini kaybettikten ve Notaras'ın sahip çıktığı ve bir suikastçı olarak yetiştirdiği bir kadındır. Keskin zekası ve güzelliği birleştiğinde muhteşem bir suikastçı olmuştur. Fatih Sultan Mehmed'i öldürmesi için saraya gönderilmiştir ve zamanı geldiğinde suikastı gerçekleştirmeyi hedefler. Ancak Edirne'ye ulaştığında, aslında kim olduğunu ve hayatı düşünmeye başlayınca suikastı gerçekleştiremez. Zamanla da bambaşka bir insana dönüşür. 

Diriliş Ertuğrul Evdokya kimdir?

18-10/31/dirilis-evdokya.jpg

Rum diyarlarına güzelliğiyle adını duyurmuş, yirmili yaşlarında gayrimüslim bir kadındır. Muhtemelen Ertuğrul Bey ile birbirlerini görür görmez aşık olacaklardır. Ancak Ertuğrul ve Evdokya asla kavuşamayacaktır. Zira tarihte bilinen böyle bir aşk da yoktur.

Diriliş Ertuğrul dizisinin 7 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 122.bölümünde, Evdokya karakteriyle de tanışacağız. Evdokya karakterini canlandıran oyuncu ise son olarak Erkenci Kuş dizisinde rol alan güzel oyuncu Kimya Gökçe Aytaç olacak. 

Kimya Gökçe Aytaç kimdir?

18-10/31/kimya-gokce-evdokya.jpg

1990 doğumlu oyuncu, İstanbul doğumludur. Craft oyunculuk atölyesinde Temel Oyunculuk Eğitimi, Dialog Anlatım ve İletişim, profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. Özel yetenekleri arasında tekvando, binicilik, klasik ve elektro gitar vardır. Tiyatro kökenli oyuncunun ilk televizyon deneyimi Medcezir dizisidir. Daha sonra Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet, Ufak Tefek Cinayetler ve Erkenci Kuş dizilerinde ve birçok reklam filminde rol almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin