Ufak Tefek Cinayetler dizisinin başrol oyuncusu diziden ayrılıyor mu?

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yayınlanan son bölümün ardından, başrol oyuncularından birinin diziden ayrılacağı konuşuluyor. Bakın o oyuncu kim?

Merve Mutlu
31 Ekim 2018 - 14:00
Magazin

Başrollerinde; Gökçe Bahadır, Tülin Özen, Bade İşçil ve Aslıhan Gürbüz'ün oynadığı, Star Tv'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümü 30 Ekim akşamı yayınlandı. Başladığı günden beri büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenen dizide nihayet katilin kim olduğu ortaya çıktı. 

Nefes kesen ilk sezonda Edip ve Elif'in öldürülmesinin ardından, katilin kim olduğu sorusu merak uyandırıyordu. İpuçlarının izlendiği ve herkesin birilerini suçladığı dizide katilin kim olduğu belli oldu. Sarmaşık cinayetlerine de bir yenisi eklendi. Bu kez ölen kişi Edip'in katili olduğu ortaya çıkan Arzu karakteri oldu. 

18-10/31/ufak-tefek.jpg

Bütün bir yaz boyunca izleyicilerin merak ettiği, "Katil kim?" sorusu, nihayet geçtiğimiz bölümde cevabını buldu. Edip'in katili olduğu ortaya çıkan Arzu, yakalanacağını anlayınca birini daha öldürmeye karar verdi. Ancak hiç beklemediği bir şekilde canından oldu. 

Tülin Özen Ufak Tefek Cinayetler'den ayrıldı mı?

18-10/31/ufak-tefek-cinayetlerr.jpg

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde, sır perdelerinden biri aralandı ve Edip'in katilinin Arzu olduğu ortaya çıktı. Emre'nin cinayetle ilgili her şeyi çözdüğünü anlayan Arzu, son bir cinayet daha işlemeye karar verdi. Gece koşusuna çıkan Emre'yi, aracıyla kıstırdığı anda başka bir aracın müdahalesi nedeniyle kendi aracı takla attı. Arzu, Sarmaşık'ta ölen 3.kişi olurken, Tülin Özen de diziden ayrılmış oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin