Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde bombalar patlayacak!

FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma'nın 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma'nın yeni bölümünde kıyametler kopacak.

Merve Mutlu
31 Ekim 2018 - 14:29
Magazin

MEDYAPIM tarafından hazırlanan ve FOX ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde gerilim her geçen bölümde artıyor. Başrollerinde Eda Ece, Talat Bulut ve Şevval Sam'ın yer aldığı Yasak Elma dizisinin 21.bölüm fragmanı yayınlandı. Kemal ve Halit arasında gidip gelip Yıldız, Kemal'in sakladığı sırla şok olacak. 

Yayınlanan yeni fragmana göre; düzenlenen bir partide Kemal, Halit'e herkesin içinde, Yıldız'ın eski kocası olduğunu açıklıyor. Halit, Yıldız'a hesap sormaya başlarken bu durumdan en kârlı çıkan ise Ender oluyor. Ancak Yıldız'ın her zamanki gibi farklı planları olacak. Boşanmamak için elinden geleni yapmaya hazır olan Yıldız hastaneye kaldırılırken, Halit de Yıldız'ın hamile olduğunu öğreniyor. 

18-10/31/yasak-elma.JPG

Yasak Elma dizisinin yeni bölümü 5 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00'de FOX'ta!

Yasak Elma 20.bölümde ne olmuştu?

Zeynep, Hira ve Alihan’ı birlikte görmenin üzüntüsünü çekerken, Alihan’ı iş yerinde görmenin verdiği sıkıntıları da yaşıyordur. Hira’nın Alihan’ın odasını habersizce karıştırması sonucu ortaya çıkan yanlış anlama, Zeynep ve Alihan ilişkisini başka bir yere taşıyacaktır. Yıldız ise Halit ve Kemal arasında kalmıştır. Duyguları ve mantığı arasında bir karar vermek zorundadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin