Mehmet Güler Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosunda!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'nin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
08 Mayıs 2019 - 11:28
Yeni Bölüm

Başrollerini Olgun Toker, Birkan Sokullu ve Elçin Afacan'ın üstlendiği, Fox ekranlarında yayınlanan ve sıcacık hikayesi ile izleyenleri saran This is us uyarlaması Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. 

19-05/08/mehmet-guler.png

Mehmet Güler Bir Aile Hikayesi'nde!

Bir Aile Hikayesi dizisinde hikaye gittikçe genişliyor. Songül Öden ve Celil Nalçakan'ın başarılı performanslarıyla göz doldurduğu dizide, Celil Nalçakan'ın canlandırdığı Cem karakterinin babası Bülent karakteri de dizinin hikayesine dahil oluyor. 

Bülent karakterini canlandıracak olan oyuncunun ise Mehmet Güler olduğu açıklandı. 

Mehmet Güler kimdir?

19-05/08/mehmet-guler-kimdir.png

Aralık 1962 yılında Bursa'da doğmuştur. İlk kez kamera karşısında 1993 yılında “Gerçek Kesit” isimli dizi ile çıkan Mehmet Güler, sadece oyunculuk değil seslendirme sanatçılığı, yapım ekibi çalışanı, Senaryo yazarı ve yapımcı olarak bu sektörün neredeyse her alanında çalışmıştır. Ezel, Geniş Aile, Kurtlar Vadisi Pusu ve Çukur gibi dizilerde rol almıştır. 

Bir Aile Hikayesi dizisinin konusu ne?

19-05/08/bir-aile-hikayesi.jpg

This is us adlı diziden uyarlanan Bir Aile Hikayesi dizisi: 3'üz bebeklere sahip bir çiftin, bebeklerinin babalarının doğum gününde doğması ancak 3. bebeğin doğum sırasında ölmesi ile yaşanan acının tam o sırada sokağa bırakılan bir bebeğin evlat edilmesi ile bastırılmasıyla başlayan; evlatlık olan çocukla birlikte hayatlarındaki değişimleri ve yaşadıklarını anlatan sıcacık bir aile dizisidir. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin