Mehmet Yalçınkaya ve MasterChef yarışmacıları depremzedeler için yemek yapacak!

TV8'in sevilen yarışmasının ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya ve yarışmacıları tarafından anlamlı bir harekete imza atılacak. Kahramanmaraş ve çevre illerinde yaşanan deprem felaketi sebebiyle her türlü yardımın yapıldığı bölge için Yalçınkaya ve yarışmacılar depremzedelere yemek yaparak yardım edecek.

Volkan Usta
08 Şubat 2023 - 16:31
Kültür Sanat

TV8'in sevilen yarışması MasterChef'in ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya ve yarışmacıları deprem bölgesine anlamlı yardım için süratle hareket etti. İşte detaylar!

23-02/08/ekran-alintisi.JPG

Mehmet Yalçınkaya, MasterChef yarışmacılarının da yer aldığı ekip ile deprem bölgelerine yemek yapmaya gitti. Yalçınkaya, deprem bölgelerine gelip yemek yapabilecek durumda olan şeflere de sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin