Mehmetçik Kutlu Zafer bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Mehmetçik Kutlu Zafer bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Nurşah
25 Aralık 2018 - 10:38
Yeni Bölüm

İsmail Hacıoğlu'nun başrolde yer aldığı sevilen tarih dizisi TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi bu akşam yayınlanmayacak mı? Mehmetçik Kutlu Zafer yeni bölüm ne zaman?

Mehmetçik Kutlu Zafer yeni bölüm ne zaman?

Geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kut'ül Amare perşembe günleri yeni bölümleri ile ekranlardaydı. Sevilen dizi bu sezon yayın hayatına Mehmetçik Kutlu Zafer adı ile yeni bölümleri salı günleri olacak şekilde başlamıştı. Ancak geçen hafta kanal tarafından yapılan bir değişikle dizinin yayın günü perşembe gününe alındı. Bu akşam TRT 1 ekranlarında saat 20.00'de Engin Altan Düzyatan'ın sunduğu 3'te 3 Tarih programı yer alacak.

18-12/25/mehmetcik-kutlu-zafer-persembe.jpg

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi ise merakla beklenen yeni bölümü ile 27 Aralık Perşembe günü saat 20.00'de izleyici karşısında olacak. Heyecan dolu 28. bölümü kaçırmayın! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin