Meleklerin Aşkı dizisinin yönetmeni değişti!

Show Tv ekranlarının sevilen romantik komedisi Meleklerin Aşkı'nda yönetmen değişikliği yaşandı!!

Nurşah
17 Temmuz 2018 - 12:12
Gündem

Başrollerinde Berkay Hardal, Gülper Özdemir ve usta oyuncu Oya Başar'ın yer aldığı, Show Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisinde beklenmeyen bir değişikliğe gidildi... Meleklerin Aşkı'nın yeni yönetmeni kim olacak?

18-07/17/meleklerin-aski-yeni-yonetmen.jpg,

Sevilen dizide şok değişiklik!

Süreç Film imzası taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda yine Show Tv ekranlarında yer alan Yeni Gelin dizisinde de emeği bulunan Ersoy Güler yer alıyordu... Yeni Gelin dizisinin çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlayacak olması sebebiyle usta yönetmen Ersoy Güler ne yazık ki diziden ayrılacak. Bu hafta 3. bölümü ile ekrana gelecek Meleklerin Aşkı dizisi ise 6. bölümden itibaren yeni yönetmenine emanet edilecek.

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan fakat istenen reyting başarısını elde edememesi yüzünden ani bir kararla yayından kaldırılan Bir Mucize Olsun dizisinin yönetmen koltuğunda yer alan Hamdi Alkan Melekler Korusun'un yeni yönetmeni olacak... Sevilen dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin