Melisa Döngel'den aşk açıklaması!

Kirli Sepeti'nin güzel oyuncusu Melisa Döngel aşk hayatıyla gündem düşmüyor. İlişki yaşadığı isimle ilgili Melisa Döngel'den sonunda net bir açıklama geldi.

Berfin Sengil
12 Şubat 2024 - 17:10
Magazin

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde yer alan ve adı sık sık rol arkadaşı Halil İbrahim Ceyhan ile aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel'in sevgilisinin kim olduğu merak ediliyordu.

Sen Çal Kapımı, Aşk Mantık İntikam ve Aşk Taktikleri gibi yapımlarda da oynayan Döngel'in adı son olarak futbolcu Barış Alper ile anılmıştı. Ancak Nişantaşı'nda görüntülenen güzel oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi.

'Duygular Aktarılamıyor'

Arkadaşlarıyla bir araya gelen Melisa Döngel, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında son günlerde sosyal medyada yazışmaktan hoşlanmadığı yönünde çıkan haberlerle ilgili konuştu.

Yazışmaktan hoşlanmadığını belirten Döngel, "Oradan duyguların tam olarak aktarılabildiğini düşünmüyorum. Birebir iletişimde doğru anlaşıldığımı düşünüyorum. Duyguların daha net aktarıldığını da" ifadelerini kullandı.

'İnşallah Olur'

Aşk hayatıyla ilgili çok merak edilen soruları da yanıtlayan Melisa Döngel, sevgilisinin olmadığını belirtirken, "Keşke olsa, inşallah olur" diyerek hakkında çıkan haberleri de yalanlamış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin