Melisa Döngel'den Sefo ile aşk iddialarına yanıt!

Adının geçtiği her şarkının trend olduğu şarkıcı Sefo, ünlü oyuncu Melisa Döngel'le olan aşkı belgelendi... Melisa Döngel ve Sefo sevgili mi? Melisa Döngel ve Sefo ne zamandır birlikte? Evleniyorlar mı? Melisa Döngel kimdir? Sefo kimdir? Sefo ve Melisa Döngel tanışma hikayesi nasıl?

Pınar Alçiçek
13 Mart 2023 - 17:28
Magazin

Bilmem mi, Tutsak, Affetim ve Beni Beni gibi popüler şarkıların mimarı Sefo ve Bizim Hikaye, Dünyayla Benim Aramda ve Kusursuz kiracı gibi dizilerin oyuncusu Melisa Döngel ile yeni bir aşka yelken açtı... İkilinin şok eden o aşkı geçtiğimiz günlerde Sapanca tatilinde ifşalanmıştı. Şimdi ise basketbol maçında beraber görüntülendi İşte haberin detayları!

İLGİLİ İÇERİK

Çiçeği burnunda çift, Sapanca'da eğlenceli vakit geçirirken sosyal medya hesaplarındaki o paylaşımları ilişkilerini ele verdi. Çamurlu alanlarda offroad yapan çiftin bir aydır birliktelik yaşadığı öğrenilmişti!

Ünlü rap yıldızı Sefo'nun o sosyal medya paylaşımları:

23-03/08/2023-03-08.png

23-03/08/2023-03-08-1.png

Oyuncu Melisa Döngel'in o sosyal medya paylaşımları:

23-03/08/2023-03-08-2.png

23-03/08/2023-03-08-3.png

MEKAN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİ!

Yeniköy'de mekan çıkışı görüntülenen Döngel, yöneltilen 'Sefo' sorularını şu ifadelerle cevaplamıştı:

"Kendinize iyi bakın, iyi çalışmalar, iyi geceler. Gündemimiz şu an farklı, sonra konuşuruz, acımız var. Bunlar kısa konuşulacak şeyler değil"

BASKETBOL MAÇINDA GÖRÜNTÜLENDİ!

Ünlü ikili, basketbol maçında kameralara yakalandı! O görüntülerle ilişkilerini bir kez daha netleştiren çift, bu haberle hayranlarına bayram havası yaşattı... 

23-03/13/screenshot-3_71.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin