Melissa & Joey 4. sezon onayını aldı!

Bugün yayınlanacak 'Works for Me' isimli bölümüyle üçüncü sezon prömiyerini yapacak olan ABC Family'nin sevilen komedi dizilerinden Melissa & Joey takipçilerini mutlu edecek bir gelişme!

resim yok
29 Mayıs 2013 - 15:58
Magazin

Bir yeni sezon onayı haberi daha!

 

Bugün yayınlanacak 'Works for Me' isimli bölümüyle üçüncü sezon prömiyerini yapacak olan ABC Family'nin sevilen komedi dizilerinden Melissa & Joey takipçilerini mutlu edecek bir gelişme!

 

Erken yeni sezon onayı


Melissa Joan Hart'ın rol aldığı sitcom Melissa & Joey henüz yeni sezonu başlamadan bir sonraki sezonunu garanti altına aldı. Kısacası, dizi 4. sezon onayını resmen aldı.

 

Yeni bölüm siparişleri

Deadline'ın haberine göre dizi toplamda 40 bölüm daha sipariş aldı. Sipariş edilen 20 bölüm bugün başlayacak yeni sezonun ikinci parçası olarak 2014 senesi içinde ekranlarda olacak.

 

Geri kalan bölümler ise (20 bölüm) dördüncü sezon içinde yer alacak.

 

100 bölüme ulaşacak!


Gelen bu yeni bölüm siparişleri ve yeni sezon onayı sonrasında Melissa & Joey,'un 100 bölüme ulaşan diziler kervanına katılması da kesinleşmiş oldu.

 

''Heyecanlıyız''

 

ABC Family adına açıklamalarda bulunan Kate Juergens yaptığı açıklamada ''Yüz bölüme ulaşmak herhangi bir dizi için büyük bir başarıdır ve Melissa & Joey'a bu fırsatı veriyor olmaktan dolayı oldukça heyecanlıyız'' ifadelerini kullandı.

[reklam]

Melissa Joan Hart (Melissa Burke; Sabrina, the Teenage Witch, Clarissa Explains It All), Joseph Lawrence (Joe Longo; Blossom, Brotherly Love, Run of the House), Taylor Spreitler (Lennox Scanlon; Days of Our Lives, Never Fade Away) ve Nick Robinson (Ryder Scanlon; Frenemies) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Melissa & Joey'da yerel politikacı Mel, bir aile skandalının ardından yeğenlerinin sorumluluğunu almak zorunda kalır. Derhal onlara bir bakıcı bulmak zorundadır. Joe bir anda aileye katılır ve bu yakışıklı erkek bir dadıdan çok daha fazlasına dönüşür.. Dizide bu durum çerçevesinde gelişen komik olayları ve maceraları izliyoruz.

 

3. sezonda sürpriz konuklar

 

Sterling Knight, Shannon Elizabeth, Trevor Donovan, Marla Sokoloff, Marissa Jaret Winokur, Jaime Pressly ve Joe'nun büyükannesi rolüyle Doris Roberts gibi isimler bu sezonun konuk yüzleri olacaklar.

 

 

THE FALL'A 2. SEZON ONAYI! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin