Bir Aşk Hikayesi'nde şok gelişme!

FOX TV'de yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisi heyecan ve sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlara geldi.

resim yok
29 Mayıs 2013 - 15:17
Magazin

Bir Aşk Hikayesi'nde Korkut, Ceylan'ın aşkına daha fazla karşı koyamadı.

Emine'nin bilmeden annesinin evine gitmesi kötü sonuçlar doğurdu.

Tolga ise annesinin sırlarını öğrenmeye başladı...

 

Heyecan dolu bir bölüm daha yaşandı

FOX TV'de yayınlanan Bir Aşk Hikayesi dizisi heyecan ve sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlara geldi.

 

Beklenmedik tepki

Güney Kore dizisi “Özür Dilerim, Seni Seviyorum”un (Mianhada, Saranghanda) Türkiye uyarlaması Bir Aşk Hikayesi'nde Ceylan, Korkut'a aşkını itiraf etti ama hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Ceylan büyük bir hayal kırıklığı içerisinde evine döndü.

Korkut Ceylan'a olan aşkına karşı koyamadı. Hastaneye giden Korkut masadan kalkamayacağını bile bile Ceylan için ameliyat olmaya karar verdi. Eline bir buket beyaz gül alan Korkut Ceylan'a kendini affettirmeye gitti.

Ceylan'ın annesi Korkut'un ailesi olmadığını öğrendi ve tepkisi çok sert oldu. Korkut'la Ceylan güzel bir gün geçirdi. Ceylan'ın annesi Korkut'la ilgili bir şeyler öğrenmek için Emine'yi köşke çağırdı. Annesi olduğunu bilmeden Gönül'le tanışan Emine çok heyecanlandı.

[reklam]

İntikam oyununa dönüş!


Emine'nin Gönül'ün odasına girmesi ve takılarını takması işleri değiştirdi. Hırsızlıkla suçlanan Emine sinir krizi geçirdi. Bu yaşananlara Korkut'un tepkisi sert oldu ve Ceylan için vazgeçtiği intikam oyununa geri döndü.

Bütün her şeyi itiraf ettiği bir cd hazırlyan Korkut sesi ve görüntüsünü vermeyerek bunu Tolga'ya gönderdi. İzledikleri karşısında şoke olan Tolga annesiyle kavga edip evden çıktı.

 

Kaza...

En zor anında Ceylan'ı arayan Tolga, beklediği yanıtı alamadı. Ceylan kararını verip Korkut'la olmayı seçti. Fazla içen Tolga ise büyük bir kaza geçirdi.

 

BİR AŞK HİKAYESİ 10. bölüm fragmanı için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin