Özgü Namal hangi oyuncu ile birlikte görüntülendi?

Geçtiğimiz yıl Koyu Kırmızı adlı dizide başrolleri paylaşan Özgü Namal ve OZan Güven beraber yemek yedi.

resim yok
29 Mayıs 2013 - 14:36
Magazin

Geçtiğimiz yıl Koyu Kırmızı adlı dizide başrolleri paylaşan Özgü Namal ve Ozan Güven beraber yemek yedi.

Önceki akşam Mira Balık'ta akşam yemeği yemek üzere buluşan Özgü Namal ve Ozan Güven hasret giderdi.

 

Düşman çatlattılar

 

Geçtiğimiz aylarda Koyu Kırmızı adlı dizide başrolleri paylaşan ve şimdi iki farklı dizide izleyici karşısında olan Namal ve Güven, düşman çatlattı.


KARANLIKTA SOHBET ETTİLER

Rakı balık keyfi yapan ikili, birbirlerini o kadar özlemişler ki saat 19.00'da geldikleri restorandan gece 01.30'da ayrıldılar.

 

Mekanın 00.30' da kapanmasına rağmen muhabetlerine devam eden Namal ve Güven ikilisi, garsonların ışıkları kapatmasına rağmen karanlıkta uzun süre sohbetlerine devam ettiler.

 

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlamaya çalışan başarılı oyuncu Ozan Güven, diziden ayrılma durumuna kadar gelen Meryem Uzerli ile ilgili 'İnanın sizin bildiğinizden daha az şey biliyorum. Bekleyip göreceğiz' dedi.

 

Bir muhabirin 'Siz hiç tükenmişlik sendromu yaşadınız mı?' sorusuna ise 'Ben sana sonra anlatacağım' diyerek cevap verdi.

 

Güzel oyuncu Özgü Namal ve Ozan Güven aynı araçla Arnavutköy'den ayrıldı.

[reklam]

Namal'ın dizisinde bu hafta!

 

Kanal D'nin sevilen dizisi Merhamet bu hafta heyecan dolu bir bölümle ekranlarda olacak. İşte bölümün kısa özeti: Irmak, Şadiye’yi basına anlatıyor. Narin, kardeşi Şadiye ile birlikte yeni bir eve geçerek yeni bir hayata ilk adımını atmaya çalışır. Ancak Irmak, ikiliyi rahat bırakmaz ve Şadiye’nin hem Can ile olan birlikteliğini hem de hayat kadını olduğunu basına sızdırır.

 

Daha önce Irmak’ı kızlarını rahat bırakması için uyaran Recep de haberi görür ve küplere biner. Irmak kayboluyor Irmak, basına haberi sızdırdıktan sonra ortadan kaybolur. Polis, Irmak’ın çantasını orman yolunda bulurken, Deniz de Sermet’ten Irmak’ı bulması için yardım ister.

 

Bu arada haber nedeniyle Irmak’tan hesap sormaya giden Atıf da durumu öğrenir. Fırat gizli belgelere ulaşıyor Babası Hikmet Kazan’ın kirli işlerini ortaya çıkarmaya karar veren Fırat, Yaslıhan’a giderek babasının çiftlik evindeki kasadan bazı gizli belgeleri alır.

 

Fırat’ın; Sermet, Erol ve Hikmet’in silah kaçakçılığı, uyuşturucu ticareti ve kara para aklama işlerindeki ortaklıklarını gösteren belgelere ulaştığını öğrenen Hikmet ise Fırat’ın yanına çiftliğe gelir. İkilinin buradaki yüzleşmesinde neler konuşulacağı merakla beklenmektedir.

 

Yeni bölüm fragmanı

 

 

SEVİLEN OYUNCULARIN TAM İSİMLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin