Merve Mutlu
27 Kasım 2020 - 14:38
Gündem

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren dizi Menajerimi Ara'nın Burçin Terzioğlu'nu konuk ettiği bölüm olay yarattı.

20-11/27/burcin.png

Burçin Terzioğlu'nun konuk olduğu 8. bölümde oyuncunun dizideki rolü gereği bir ödül töreninde giydiği elbise gören herkes tarafından beğenilmemiş, kıyafetin kötü ve rüküş olduğunu söyleyen menajer ve oyuncuların ısrarı sonrası Terzioğlu'nun canlandırdığı karakterin kıyafeti değiştirilmişti. Bu konuya neden olan elbise Rufat İsmayil imzası taşıyordu. "Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım" diyen İsmayil suç duyurusunda bulundu.

Menajerimi Ara dizisinde Burçin Terzioğlu'nun giydiği kıyafetin modacısı şikayetçi oldu!

20-11/27/ismail.png

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre oyuncu Burçin Terzioğlu'nun konuk olduğu bir dizide giydiği kıyafet, dünyaca ünlü modacı Rufat İsmayil'e ait çıkınca ortalık karıştı. Jennifer Lopez, Beyonce, Ashanti, Ariana Grande, Bebe Rexha gibi dünya yıldızlarının da modacısı olan İsmayil, kendisinden izinsiz bir şekilde tasarımının kullanıldığını, reyting uğruna senaryo gereği eserinin aşağılandığını, kötülendiğini ve bu yüzden itibar kaybı yaşadığını öne sürerek şikayetçi oldu. Modacı, dünyaca kabul görmüş tasarımının maddi ve manevi kayba maruz kaldığını ileri sürdü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin