Merakla beklenen Ant-Man ve Wasp: Quantumania'nın afişi yayınlandı!

Marvel'ın sevilen karakteri Ant-Man'in devam filmi Ant-Man ve Wasp: Quantumania'dan görsel güzellikte bir afiş yayınlandı!

Volkan Usta
25 Ocak 2023 - 14:17
Gündem

Marvel Studios’un ilk filmiyle büyük merak uyandıran ve fantastik bir evrenin kapılarını açan yapımı ‘Ant-Man’in devamı ‘Ant-Man ve Wasp: Quantumania’dan yeni fragman paylaşıldı. 17 Şubat’ta vizyona girecek ve Paul Rudd’ın Scott Lang (Ant-Man) olarak yeniden rolünü tekrarladığı filmde Scott ve eşi Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), kızları Cassie’nin Kuantum Alemi’ne sinyal göndermesi sonucu kendilerini hayatlarının en zorlu mücadelesinde bulacak.

23-01/25/ant-man-ve-wasp-quantumania-afis-1674645854.jpg

Jonathan Majors’ın Kang karakteriyle kadroya dahil olduğu filmde Scott ile Kang karşı karşıya gelecek ve ikisi de hayatlarını ortaya koyacak. Sinemaseverleri soluksuz bir serüvenin parçası yapacak ‘Ant-Man ve Wasp: Quantumania’da usta oyuncular Michael Douglas ve Michelle Pfeiffer, Hope’un ailesi olarak yer alırken, Bill Murray ise Krylar karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Peyton Reed’in yönetmen koltuğunda oturduğu, Kevin Feige ve Stephen Broussard’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Ant-Man ve Wasp: Quantumania’, 17 Şubat’ta tüm dünyada sinemalarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin