Mert Fırat: Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonda çok şey değişecek. Daha yeni başlıyor

Bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olan Ufak Tefek Cinayetler'in Serhan'ı Mert Fırat dizi ile ilgili merak uyandırıcı açıklamalarda bulundu...

Nurşah
18 Haziran 2018 - 17:30
Magazin

Geçtiğimiz günlerde Ntv ekranlarında yayınlanan bir televizyon programına konuk olan Mert Fırat, Ufak Tefek Cinayetler 2. sezon ile ilgili merak uyandırıcı açıklamalarda bulundu... Halihazırda yeni sezonu büyük bir merakla bekleyen izleyiciler, bu açıklamaların ardından daha da büyük bir heyecanın içerisine düşecek gibi görünüyor...

18-06/18/ufak-tefek-cinayetler-ikinci-sezon.jpg

"Beklentilerin üzerinde bir şey olacak"

Bir süre önce sezon finali yaparak yaz tatiline giren Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni sezon tanıtımı da Türk ekranlarında görmediğimiz bir başarıya sahipti. Kimin öldüğü sorusunun açıklığa kavuştuğu sezon finali bölümünün ardından bu sefer de "Nasıl öldü?" soruları sorulmaya başlandı...

Dizide Serhan Aksak karakterini canlandıran Mert Fırat, katıldığı televizyon programında Ufak Tefek Cinayetler 2. sezonun süprizlerle dolu olduğunu ve pek çok şeyin değişeceğini haber verdi ve şu sözleri ekledi: “Aslında daha yeni başlıyor. Beklentinin üzerinde bir şey olacak"

18-06/18/ufak-tefek-cinayetler-yeni-sezon-mert-firat.jpg

"Projenin bir kadın hikayesi olmasından çok etkilendim."

Programın devamında yer aldığı başarılı dizi hakkında çeşitli açıklamalarda bulunan Mert Fırat, bünyesinde barındırdığı güçlü kadın karakterler ile bu projeye neden değer verdiğini de açıkladı:

Projenin bir kadın hikayesi olmasından çok etkilendim. Gerçekten Türkiye’de bir dizide kadın hikayelerinin anlatılması ve onların başrol olması, çok önemliydi. Cinsiyet eşitliğinin tartışılmadığı bir dizi olduğu için beni hep heyecanlandırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin