Özgü Namal yeni dizi ile ekranlara dönüyor!

İkinci çocuğunun doğumunun ardından bir süredir ekranlardan uzak kalan 39 yaşındaki başarılı oyuncu ekranlara dönüyor. Özgü Namal yeni dizisi ile izleyicilerine kavuşacak...

Nurşah
19 Haziran 2018 - 10:25
Magazin

Günümüze gelene dek toplamda 38 sinema ve televizyon projesinde yer alan başarılı oyuncu, iki çocuk annesi olduktan sonra izleyicisinden uzak kalmış ve Köyceğiz civarlarında bir çiftliğe yerleşmişti. Gelen tekliflere devamlı olarak olumsuz yanıt veren başarılı Özgü Namal'ın, en sonunda içine sinen bir projeye olumlu dönüş yaptığı söylentiler arasında!

 18-06/19/zgu-namal-yeni-dizisi.jpg

Özgü Namal yeniden ekranlarda!

İkinci Bahar, Hanımın Çiftliği gibi sevilen dizilerle geniş bir hayran kitlesi edinen oyuncuyu, en son Merhamet adlı 2013 yapımlı bir dizide izledik. 2013'ten günümüze uzanan süreçte dizi ve sinema sektöründen bir hayli uzaklaşan Özgü Namal'ın yeni dizi ile ekranlara döneceği konuşuluyor.

Beş senedir suskunluğunu koruyan ve projeleri reddeden güzel oyuncunun önümüzdeki sezonlarda yayın hayatına başlaması planlanan bir dizide evli ve iki çocuk annesi bir karakteri canlandırılacağı söyleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

 18-06/19/zgu-namal-yeni-dizi.jpg

Özgü Namal kimdir?

1978 yılında İstanbul’da doğdu. 14 yaşında tiyatro sahnesine adım attı.1996 yılında Üsküdar Cumhuriyet Lisesi'nden mezun oldu. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı. Konservatuar yıllarında profesyonel olarak aralarında “Apaçık”, “Tekrar Çal Sam”, “Yan Etkili Konuşmalar” ve “Taraf Tutmak” adlı oyunlarla seyirciyle buluştu. 1997 yılında oyunculukla başladığı kariyerinde bugüne dek içlerinde Beynelminel, Polis ve Mutluluk filminin bulunduğu pek çok sinema filminde ve Yeditepe İstanbul, Hanımın Çiftliği, Koyu Kırmızı, Merhamet gibi TV dizilerinde başrol oyuncusu olarak yer aldı.

18-06/19/zgu-namal-kimdir.jpg

Namal, 2005 yılında rol aldığı “Kiralık Oyun” isimli tiyatro oyunuyla Afife Tiyatro Ödülleri ve Sadri Alışık Tiyatro Ödüllerinde “Yılın En Başarılı Komedi Kadın Oyuncusu” ödüllerini, 2007 yılında “Mutluluk” filmiyle Antalya Altın Portakal Film Festival’inde ve “Beynelminel” filmiyle İstanbul Uluslararası Film Festival’inde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine layık görüldü. Namal ayrıca içlerinde Pune International Film Festival, Funchal International Film Festival, Oxford Film Festival, Yeşilçam Ödülleri, gibi yerli yabancı pek çok festivalde “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerini aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin