Mert Öcal, Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda!

Sen Çal Kapımı dizisine yeni isim geliyor.

Merve Mutlu
25 Aralık 2020 - 16:19
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bursin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Dizinin hikayesine hareket katacak olan yeni oyuncu kim?

20-12/25/sen-cal-kapimi.png

Oyuncu kadrosuna en son Eda'nın babaannesi ve şirketin yeni ortağı karakteri ile Ayşegül İşsever'in dahil olduğu dizide Selin karakterini canlandıran Bige Önal, Serkan Bolat'ı yeniden elde edemeyeceğini anlayarak Danimarka'ya yerleşme kararı alan karakterin vedası ile kadrodan ayrılmıştı. Şimdi kadroya yeni bir isim katılıyor.

Mert Öcal, Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosunda!

20-12/25/mert-ocal.png

Survivor 2020 yarışmacısı Mert Öcal, Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Daha önce Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Yabancı Damat, Bizim Okul, Doktorlar, Rüyalarda Buluşuruz, İsimsizler, Aşk Yeniden gibi çeşitli dizilerde rol alan Mert Öcal, cumartesi akşamı yayınlanacak olan dizide Dubaili Prens Seymen rolünü canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin