Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu öpüşürken ifşalandı!

Yalı Çapkını'nın başrol oyuncuları Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun tatil kaçamağı objektiflere takıldı! Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu tatile mi çıktı? Nereye tatile gittiler? Ne zaman gittiler? Sevgili mi? Mert Ramazan Demir kimdir? Afra Saraçoğlu kimdir?

Pınar Alçiçek
23 Haziran 2023 - 17:28
Magazin

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir ve Seyran'ı Afra Saraçoğlu'nun baş başa tatil kaçamağı ifşa oldu!

İLGİLİ İÇERİK

23-06/21/ipoiugf.jpg

Geçtiğimiz günlerde Saraçoğlu ve Demir, Dalaman Havalimanı'nda panikli halleriyle halkın objektiflerine yakalanmıştı! Kimlikleri belli olmasın diye gözlük ve şapka takan ikili, birbirinden ayrı olarak havalimanından çıksa da telaşlı halleri kendilerini ele vermişti.

MAVİ SULARDA ROMANTİK ANLAR!

Sık sık arkadaş olduklarını dile getirerek sevgili olmadığını iddia eden Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu, çıktığı tatilde sarmaşdolaş yakalandı!

İşte magazinde bomba etkisi yaratacak fotoğraflar:

23-06/23/2023-06-23-10.png

23-06/23/2023-06-23-12.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin