Merve Boluğur ile Mert Aydın çifti boşanıyor!

Merve Boluğur ile Mert Aydın yaşadıkları fikir ayrılıkları sebebiyle boşanmaya karar verdi.

Volkan Usta
16 Kasım 2022 - 19:42
Magazin

Sürpriz bir kararla dünya evine giren Merve Boluğu ve Mert Aydın'dan köüt haber geldi. Merve Boluğur ile fikir ayrılığı yaşayan Mert Aydın, harekete geçti ve boşanma işlemlerini başlattı.

2 Ekim’de nikah masasına oturan Merve Boluğur ile müzisyen Mert Aydın’ın evliliği sadece 44 gün sürdü. Mert Aydın, boşanma işlemlerini başlatması için avukatına talimat verdi. 

Merve Boluğur bugün yaptığı, "Olmadı teşekkürler...hayat bu...Mert'e de mutluluklar güzel günlerimiz için teşekkürler..." paylaşımı adeta aldıkları boşanma kararının kanıtı niteliğinde oldu.

22-11/16/6374fd964e3fe10bdc7fddf2.jpg

MERVE BOLUĞUR BOŞANMA SİNYALİNİ VERMİŞTİ
Instagram sayfasında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Merve Boluğur, verdiği cevaplarla kafaları karıştırmıştı. Ünlü oyuncu "En çok ders çıkardığın olay?" sorusuna "Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler çoğu...

Bundan sonra kimseye büyük iyiliklerde bulunmayacağım" yanıtını vermişti. Merve Boluğur'un son zamanlardaki paylaşımlarında eşine yer vermemesi ve alyansını çıkarması iddiaları güçlendirmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin