Merve Boluğur’dan yeni tekli geliyor

Oyuncu Merve Boluğur, Serdar Ortaç imzalı yeni bir şarkıyla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Berfin Sengil
29 Mart 2024 - 09:35
Magazin

Oyuncu Merve Boluğur, müzik kariyerine iddialı bir single çalışmasıyla devam ediyor. Serdar Ortaç’tan yeni bir şarkı alan Boluğur, çıkaracağı şarkının yapımcılığı için Plaza Yapım CEO’su Erkan Karacan ile anlaştı. İkili, 28 Mart Perşembe akşamı bir araya gelerek projenin detaylarını konuştu. Merve Boluğur mekan çıkışı yapımcısıyla birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

HEYECAN VERİCİ BİR PROJE

Merve Boluğur, Erkan Karacan’la işbirliği için, “Benim için çok heyecan verici bir proje. Erkan Bey de beni destekliyor. Bu projede beraber ilerleyeceğimiz için çok mutluyum. Güzel bir sonuç alacağımızı da düşünüyorum. Sağlam bir ekiple çalışıyorum çünkü” dedi.

Erkan Karacan da, “Ben şarkıyı dinledim, çok beğendim. Nefis bir parça. Destek olmak bize nasip oldu. Bu nedenle çok mutluyuz. Şarkı tamamlandıktan sonra hemen klip çalışmasına başlayacağız” açıklamasını yaptı.

TAM BİR YAZ ŞARKISI

Nisan ayında stüdyoya gireceğini dile getiren Boluğur, “Hareketli, tam bir yaz şarkısı. ‘Eller havaya’ tarzında. Hep beraber çok eğleneceğiz. Serdar Ortaç çok değerli bir sanatçı. Onun yapacağı her işte yer almayı gönülden isterim zaten. Çok özel bir insan. Eminim müthiş olacak” diye konuştu.

MAYIS AYINDA YAYINLANACAK

Yeni single’ını mayıs ayında yayınlamayı planladığını ifade eden Merve Boluğur, “Ben oyunculuk eğitimi aldım. Eğitimimin içinde şan dersleri de vardı. Dolayısıyla bu tarz meslekleri icra edebilecek insanlarız” derken, muhabirlerin “Sesinizin üzerinde oynama yapılacak mı” sorusuna da şöyle yanıt verdi:

Aranje yapılırken ister istemez sesle oynanıyor. Klipte de renklerle, görüntülerle oynanıyor biliyorsunuz. Ses düzenlemesi tabii ki olacaktır ama buna ben değil, aranjör karar verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin