Merve Çağıran Çocuk dizisinin başrolleri arasında!

Sevilen oyuncunun adı yeni sezon dizisinde anılmaya başladı.

Merve Mutlu
01 Ağustos 2019 - 10:24
Magazin

En son Çarpışma dizisinde Meral karakterini canlandırarak Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Kıvanç Tatlıtuğ ve Melisa Aslı Pamuk gibi isimlerle beraber oynayan Merve Çağıran'ın yeni dizisi belli oldu.

19-08/01/agiran-merve.jpg

TRT1 ekranlarında rol alan Halka dizisinden yeni ayrılan Nazan Kesal'ın kadrosunda olacağı 1441 Prodüksiyon imzası ile ekranlara gelecek olan Çocuk dizisinin yeni ismi Merve Çağıran oldu. Serkan Birinci yönetmenliğinde çekilecek olan dizinin kadın draması türünde olması bekleniyor.

19-08/01/merve-c-cocuk-dizisinde.png

Başarılı ve güzel oyuncu Merve Çağıran'ın ise dizide hangi karakterle karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor. Ancak dizinin başrolleri arasında olacağı konuşuluyor. Nazan Kesal ve Serhat Teoman'ın da kadrosunda olduğu dizinin çekimleri Ağustos ayında başlayacak ve yeni sezonda Star Tv ekranlarında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin