Reef Break 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Suç oranının çok yüksek olduğu muhteşem güzellikte bir ada... Başrolünde Poppy Montgomery'nin yer aldığı yaz dönemi suç dizisi Reef Break'in yeni bölümünde neler olacak? Reef Break 1. sezon 6. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

Poppy Montgomery'li ABC'nin yaz dizisi "Reef Break" geçtiğimiz hafta sezonun beşinci bölümü "The Green Tide" ile izleyici karşısındaydı.

REEF BREAK 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

The Reef olarak bilinen Pasifik Okyanusu'ndaki büyüleyici, cennet gibi bir adanın valisine bağlı sorun çözücü olarak çalışmaya başlayan eski bir hırsız Cat Chambers'ı (Montgomery) hikayesinin merkezine alan Reef Break'in son bölümünde; bir rafineri patlaması adada sayısız hayatı tehdit ettiğinde, Cat Chambers çok geç olmadan bu saldırının arkasında kimin olduğunu bulmaya kararlıdır.

19-08/01/reef-break-1x05-foto9-1563974879.jpg

REEF BREAK 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ!

Dizi, Peter Andrikidis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun beşinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.91 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

REEF BREAK 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Reef Break; Robert Port'un senaryosunu kaleme alıp, Peter Andrikidis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümü "The Two O'Clock Fight" ile 01 Ağustos 2019 Perşembe akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-08/01/reef-break-dizisi.jpg

REEF BREAK 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Bir grup suçlunun kaçırdığı uçağı The Reef'e indirmelerinin ardından, Cat Chambers hızlı düşünerek oluşturduğu planı eyleme geçirerek çok geç olmadan uçaktaki yolcuları kurtarmak için yeni bir aksiyona atılır.

Oyuncu Kadrosu: Poppy Montgomery (Cat Chambers), Ray Stevenson (Jake Elliot), Desmond Chiam (Wyatt Cole), Melissa Bonne (Ana Dumont), Tamala Shelton (Petra).

"Reef Break" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin