The Expanse 5. sezon onayını aldı! Yeni sezon detayları!

Bilim-kurgu dizisi The Expanse henüz 4. sezonu başlamadan 5. sezon onayını cebe koydu. The Expanse 5. sezon detayları...

İlk üç sezonunu Syfy kanalında geçirip iptal edilmesinin ardından bir süre sonra Amerikan Ulusal Uzay Topluluğu'nun Uluslararası Uzay Geliştirme Konferansı'na katılım gösteren ve uyarlandığı kitap serisinin büyük bir hayranı olduğu bilinen Amazon patronu Jeff Bezos tarafından gerçekleştirilen açıklamayla Amazon'a transferi resmileşen "The Expanse" için yine bir güzel haber geldi.

THE EXPANSE 5. SEZON RESMİLEŞTİ!

Amazon, 13 Aralık 2019'da izleyiciyle buluşacak 4. sezon öncesinde diziye bir kez daha sahip çıktı ve şimdiden 5. sezon onayını verdi! Haber, 2019 Televizyon Eleştirmenleri Yaz Basın Turu kapsamında geldi.

19-08/01/the-expanse-poster.jpg

"THE EXPANSE" KONUSU VE KADRO BİLGİLERİ

Daniel Abraham ve Ty Franck ikilisinin (James S.A. Corey) çok satan kitap serisine dayalı olarak Oscar adayı yazarlar Mark Fergus ve Hawk Ostby (Children of Men) tarafından televizyon ekranlarına uyarlanan The Expanse'ın oyuncu kadrosunda Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams ve Thomas Jane gibi isimler bulunuyor.

Dizinin 4. sezonunda kadroya Lyndie Greenwood (Sleepy Hollow), Rosa Gilmore (The Other Two), Keon Alexander (Tyrant) ve Jess Salgueiro (Saving Hope) gibi yeni isimler dahil oldu.

İki yabancının günümüzden 200 yıl ilerdeki bir galakside geniş bir komplo içine sürüklenmesiyle gelişen olaylar üzerinden şekillenen hikayeye sahip dizinin yeni sezon yürütücü yapımcı kadrosu ise Fergus ve Ostby ile birlikte Naren Shankar, Andrew Kosove, Broderick Johnson, Laura Lancaster, Sharon Hall, Sean Daniel, Jason Brown, Daniel Abraham, Ty Franck ve Dan Nowak'tan oluşuyor.

19-08/01/the-expanse-izle.png

Alcon Television Group yapımcılığında hazırlanan dördüncü sezonun showrunnerlığını tüm sezonlarda olduğu gibi Naren Shankar üstleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin