Merve Dizdar aşkını ilan etti

Ödüllü oyuncu Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde sevgilisi Cihan Ayger ile fotoğraflarını paylaştı.

Berfin Sengil
15 Şubat 2024 - 11:41
Magazin

Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde yer alan Merve Dizdar yeni sevgilisini sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Cihan Ayger ile fotoğraflarını paylaşan ödüllü oyuncu aşkını ilan etti.

Kuru Otlar Üstüne filmiyle Cannes Film Festivali'nde ödül alan Merve Dizdar, bu kez sosyal medya hesabından Sevgililer Günü'nde yaptığı paylaşımla konuşuluyor.

Aşkını İlan Etti

2021 yılında evliliğini sonlandıran Merve Dizdar bu kez Cihan Ayger ile birliktelik yaşıyor.

Dizdar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Benim top 10’um hakkında biraz konuşalım mı" ifadelerini kullandı.

Cihan Ayger ise yaptığı paylaşıma, "Mervoş - Top 10" notunu düştü.

2018 yılında Gürhan Altundaşar ile evlenen Merve Dizdar ayrılık kararını, "Gürhan'la karşılıklı konuşarak ve arkadaş kalarak ayrıldık. Fakat bunu dışında ortaya atılan çirkin iddiaların hiç gerçeklik payı yok. Yapmayın böyle şeyler... Zor bir dönem yeterince. Ne Gürhan ne de ben birbirimizi aldatmadık. Kimseyle yasak aşk yaşamadık. Sadece bitti! Rica ediyorum" demişti.

Merve Dizdar'ın yeni sevgilisi Cihan Ayger ise 2020 yılında evlendiği Elif Boyner ile bir yıl sonra ayrılmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin