Meryem dizisi konusu ve kadın başrolü belli oldu

Uzun zamandır merakla beklenen Meryem dizisinde başrol kadın karakteri ve oyuncu kadrosu kesinlik kazandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
20 Nisan 2017 - 13:10
Gündem

Yeni sezonda pek çok başarılı yapıma ev sahipliği yapan ATV, yine bomba gibi bir projeyi izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 

Yabancı dram yapımların uyarlamasının başarılı örnekleri var olan ekranlarda yeni bir Kore yapımı  dizi olarak geliyor. “Secret” adlı dizinin Türk Televizyonlarına uyarlanan versiyonu için oyuncu seçimi ve cast çalışmaları devam ediyor.

17-04/20/merye.jpg

Dramatik hikayesiyle dikkat çeken projenin senaryosu Emre Özdür ve Başar Başarır tarafından kaleme alınan dizinin yönetmenliğini ise usta ve sevilen bir isim Mustafa Şevki Doğan üstleniyor.

Umutsuz Ev Kadınları, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler gibi dizilerde yer almış, en son Tatlı İntikam dizisinde Sinan karakteriyle yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, dizide Meryem karakteriyle başrol paylaşıyor.

17-04/20/merym.jpg

Meryem karakterine ise Karagül dizisinde Ada Şanverdi rolüyle hatırladığımız ve Sevimli Tehlikeli filminde Şükrü Özyıldız'la başrolleri paylaşan güzel oyuncu Ayça Ayçin Turan hayat verecek.

Dizinin Konusu

Diziye ismini veren Meryem karakteri, otoyol gişelerinde çalışıp babasıyla yaşayan merhametli ve fedakar bir kadını canlandıracak. Aynı zamanda hamur işlerine eli yatkın olduğu için işten arta kalan zamanlarında babasının fırınında çalışan Meryem, Savcı Oktay’a aşıktır. Sevgilisiyle evlilik planları yapan Meryem, Oktay’ın trafik kazasında birinin ölümüne sebep olmasıyla yıkılır. Sevgilisinin suçunu üstlenen olan Meryem’in hayatı tamamen değişime uğrar. Adı katile çıkan Meryem'in hayatı tamamen değişir.

Merakla beklenen dizinin çekimlerine Ege’de başlayacak ve yaz sezonu için hazırlıkları hızla devam etmesine rağmen henüz yayın günü duyurulmadı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin