Meryem Uzerli: "İleride beraber olacağım kişi şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor"

Türk televizyon ekranlarının ve magazin gündeminin sevilen ismi Meryem Uzerli Alem dergisi için kamera karşısına geçti. Ünlü oyuncu evlilik hakkındaki soruları yanıtladı!

Nurşah
05 Aralık 2018 - 10:59
Magazin

2. Sayfa televizyon programında paylaşılan habere göre Meryem Uzerli Alem dergisi için kamera karşısına geçti. Çekimlerin tamamlanmasının ardından soruları yanıtlayan Uzerli, evlilik ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu!

 18-12/05/meryem-uzerli-evlilik-1543997351.jpg

Meryem Uzerli'den evlilik açıklaması

35 yaşındaki güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde Ufak Tefek Cinayetler adlı dizide rol alacağına ilişkin iddialarla gündeme gelmişti. Tüm bunların ardından Alem Dergisi için objektiflerin karşısına geçen Meryem Uzerli özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu... Evlilik hakkında kendisine yöneltilen sorulara şu yanıtı verdi:

Hayatımda bir kere evlensem mutlu olurum. Bugüne kadar kimseye karşı böyle bir şey hissetmedim. Kendisiyle barışık bir insan karşıma çıkacaktır diye düşünüyorum... İleride beraber olacağım kişi şu an dünyanın bir yerinde yaşıyor...

Şu an kalbinin boş olduğunu belirten Meryem Uzerli, evleneceği kişi ile kızı Lara'nın iyi anlaşması gerektiğini de söyledi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin