Escape at Dannemora 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Matt ve Sweat'in gerçek planını öğrenen Tilly'nin tepkisi ne olacak? Escape at Dannemora 1. sezon 4. bölümde neler olacak?

Showtime kanalının gerçek bir olaydan ekranlara uyarladığı hapishaneden kaçış öyküsü "Escape at Dannemora" dizisi bu hafta üçüncü bölümüyle ekranlardaydı.

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

2015 senesinde New York eyaletinin Dannemora kasabasındaki Clinton kapalı ceza infaz merkezinde gerçekleşen gerçek bir hapishaneden kaçış olayından esinlenerek hazırlanan dizinin yeni bölümünde; Matt ve Sweat hapishaneden kaçış fikrini hayata geçirme konusunda ilk somut adımları atmaya başladı.

Tilly'nin de desteğini alan ikili duvarların arkasına geçme konusunda ilerleme kaydetti. Matt son olarak Tilly'e kendisinden aldıkları malzemeyi resim yapmak yerine hapishaneden kaçma planının bir parçası olarak kullandıkları gerçeğini söyledi ve bir üçlü olarak Meksika'ya yerleşebilecekleri fikrini kendisine aşıladı.

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Jerry Stahl'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin 3. bölümü 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.56 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Dizi, böylelikle toplam izleyici sayısında şimdiye kadarki en yüksek seviyesine ulaştı.

18-12/05/escape-at-dannemora-1-sezon-4-bolum-foto1.jpg

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Escape At Dannemora, sezonun 4. bölümü ile 09 Aralık Pazar akşamı Showtime ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Brett Johnson & Michael Tolkin'in senaryosunu kaleme aldığı bölümün yönetmen koltuğunda yine Ben Stiller oturuyor.

Yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

ESCAPE AT DANNEMORA 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Matt'in (Benicio Del Toro) gerçeği açıklamasının ardından kendisi için yeni bir hayat olasılığının ortaya çıkışından dolayı heyecan duyan Tilly (Patricia Arquette), evlilik yıl dönümleri için özel bir şey planlayan Lyle'dan (Eric Lange) uzak durmak için elinden geleni yapmaktadır.

18-12/05/escape-at-dannemora-1-sezon-4-bolum-foto-1543999058.jpg

Hapishaneden kurtulacakları olasılığına artık iyice inanmaya başlayan Sweat (Paul Dano) kaçış güzergahında iyice gelişme göstermeye başlamıştır. Ancak tüm işi kendisi yapıyor gibi hissetmeye başlamıştır.

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-12/05/escape-at-dannemora-1-sezon-4-bolum-foto2.jpg

18-12/05/escape-at-dannemora-1-sezon-4-bolum-foto3.jpg

İLGİLİ İÇERİK

"Escape At Dannemora" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin