Meryem Uzerli Türkiye'ye dönecek mi?

Can Ateş, “Tek düşüncemiz Meryem'in sağlığı. Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum” dedi.

resim yok
19 Haziran 2013 - 15:35
Magazin

Can Ateş, “Tek düşüncemiz Meryem'in sağlığı. Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum” dedi.

 

Tedavisi sürüyor


Milliyet'te Sercan Kısmet'in haberine göre; reyting rekorları kıran ‘Muhteşem Yüzyıl' dizisinin 100'üncü bölüm çekimleri devam ederken tükenmişlik sendromu hastalığına yakalandığını söyleyerek Almanya'ya giden Meryem Uzerli'nin tedavisine devam ediliyor.

‘Hürrem Sultan' rolüyle kısa sürede binlerce hayran kitlesine ulaşan oyuncu, tüm ısrarlara rağmen Türkiye'ye dönmeyince yerine Vahide Gördüm getirilmişti.

 

Sağlık durumu nasıl?


Telefonla ulaştığımız sigortacı sevgilisi Can Ateş, Meryem Uzerli'nin durumunun gün geçtikçe iyiyi gittiğini söyleyerek:

“Almanya'da tedavisine devam ediliyor. Sağlığı eskisine göre çok daha iyi” dedi.
 

''Evlilik planımız yok''

Uzerli'nin Türk-Azeri ortak yapımı ‘Acıtan Yürek' filminin oyuncu seçmeleri için Azerbaycan'da Saruhan Hünel'le jüri üyeliği yapacağı haberlerini yalanlayan Ateş:

 

“Şu an hiçbir şekilde iş düşünmüyor. Devamlı Almanya'ya gidiyorum Meryem'i ziyarete diye konuştu.

Ateş, evlilik konusuyla ilgiliyse:

“Tek isteğimizin sağlığının iyi olması. Böyle bir planımız yok” diyerek iddiaların doğru olmadığını söyledi.

 

''Sanmıyorum...''

“Meryem Uzerli Türkiye'ye bir daha gelir mi?” sorusuna Ateş, “Ben bir daha geleceğini sanmıyorum” açıklamasını yaptı.
[reklam]
Uzerli takipçilerine gönderdiği son mesajında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben önce @myytims ve bizim ekibe çok teşekkür ediyorum, kaç sezon bölüm oynadık, birlikte hoş zaman geçirdik. Bu dizi bana gerçek dostlar kazandırdı.

Onlara cok SEVGİ gönderiyorum - Allah onları korusun - ve bizim ekip çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Beni hep sevdiler, birlikte oynadık bu dizide.

Zaman geçti ve ben biraz daha iyiyim arkadaşlar ve Can bana hep destek oluyorlar. Almanya'da olmak bana huzur, aileyle olmak bana huzur getirdi.

Bu gün biraz daha iyiyim, sizin sayenizde... Bana yolladığınız güzel dualar için sizin dualar bana yardımcı oluyor sizlere burdan çok SEVGİ yoluyorum, kendinize çok iyi bakın, temiz dualarinizi eksik etmeyin.

 

 

MERYEM UZERLİ TÜRKİYE'DE NE KADAR PARA KAZANDI? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin