Meryem Uzerli'nin yeni filmi belli oldu!

Ekranların sevilen yüzü Meryem Uzerli yeni filmi ile kamera karşısına geçecek! İşte detaylar...

Nurşah
09 Temmuz 2018 - 17:46
Magazin

Son günlerde yaptırdığı dolgularla gündeme gelen ve eleştiri yağmuruna tutulan güzel oyuncu yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Meryem Uzerli'nin yeni filmi hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor...

18-07/09/meryem-uzerli-yeni-film.jpg

Meryem Uzerli Kovan filminde!

Son olarak yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı Cingöz Recai Bir Efsanenin Dönüşü filminde Kenan İmirzalıoğlu ile kamera karşısına geçen başarılı oyuncu Meryem Uzerli önümüzdeki günlerde yeni filmi için tekrar kamera karşısında olacak. 

Yapılan görüşmeler sonucunda yönetmenliğini Eylem Kaftan'ın yapacağı Kovan filmi ekibi ile anlaşan 34 yaşındaki başarılı oyuncunun partnerinin kim olacağı ise henüz belli olmadı... Ay sonunda çekimlerine başlanacak olan film Artvin'de geçecek ve çekimler bir ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin