Netflix dizisi Castlevania'nın 2. sezon başlangıç tarihi duyuruldu!

Konami tarafından üretilen aynı isimli video oyunundan esinlenerek dizi haline getirilen Castlevania'nın 2. sezonu için prömiyer tarihi duyuruldu.

Geçtiğimiz yıl yaz döneminde ilk sezonuyla izleyicilerle buluşan Netflix animasyon dizisi "Castlevania"nın merakla beklenen 2. sezonu için tarih duyuruldu.

CASTLEVANIA 2. SEZON BÖLÜMLERİ 26 EKİM'DE GELECEK!

Buna göre Konami tarafından üretilen aynı isimli video oyunundan esinlenerek dizi haline getirilen animasyon serisinin yeni sezon bölümleri 26 Ekim tarihinde Netflix platformundaki yerini alacak.

18-07/09/mr-belmont-twitter.jpg

İlk sezona kıyasla beklenden daha geç gelecek olsa da yeni sezonun bölüm sayısının 8 olması sevenleri için önemli bir teselli olsa gerek! Dizinin ilk sezonu "Witchbottle", "Necropolis", "Labyrinth" ve "Monument" isimlerindeki dört bölümden oluşmuştu.

18-07/09/castlevania-2-sezon-foto-1.jpeg

CASTLEVANIA DİZİSİNİN KONUSU

Japonya'nın Konami şirketinden çıkan video oyunundan esinlenerek çok satan kitapların yazarı ve çizgi roman efsanesi Warren Ellis tarafından senaryosu kaleme alınan Castlevania'nın hikayesi Ortaçağ'da geçiyor ve gözden düşmüş Belmont klanının kalan son üyesi Trevor Belmont'un Doğu Avrupa'yı Dracula'dan kurtarmak için verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

Dizinin seslendirme kadrosunda Graham McTavish (The Hobbit, Outlander, Preacher) "Dracula", Richard Armitage (The Hobbit üçlemesi) "Trevor Belmont", Emily Swallow (Supernatural) "Lisa", James Callis (Battlestar Galactica) "Alucard", Matt Frewer (Orphan Black) "The Bishop", Tony Amendola (Annabelle) "The Elder" ve Alejandra Reynoso (G.I. Joe: Renegades) "Sypha Belnades" gibi isimler bulunuyor.

18-07/09/castlevania-2-sezon-foto-2.jpeg

Sam Deats'ın yönetmenliğindeki dizinin yeni sezon yürütücü yapımcı kadrosunda yazar Warren Ellis ile birlikte Kevin Kolde, Adi Shankar ve Fred Seibert yer alıyorlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin