Metin Akay, Özlem Yıldız'ın konuğu oldu!

Başarılı girişimci Metin Akay, Özlem Yıldız'ın Konuştukça programında çok önemli açıklamalarda bulundu!

Kanal D’nin her Cumartesi ve Pazar yeni bölümleri ile ekrana gelen, sunuculuğunu Özlem Yıldız ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Biran Ekici’nin yaptığı programı Konuştukça'ya bu hafta Girişimci Metin Akay konuk oldu.

Türkiye'de birçok başarıya sahip olan ünlü isim özellikle de bazı konu başlıklarını izleyenlere aktardı. Bunlardan biri de Quantum System protez saç sisteminden, 1 günde implant ve 30 dk'da 13 santim incelme oldu.

Birçok alanda yeni şeyler denemeyi seven girişimci Metin Akay, 1999 yılından itibaren saçlandırma sistemleri ve saç tedavileri alanında hizmet vermektedir. İşinde oldukça başarılı olan ve katıldığı programda da bu konu hakkında bilgilendirme yapan Metin Akay yaptığı birçok işte ilklere imza atmıştır.

23-07/11/whatsapp-image-2023-07-09-at-134626.jpeg

SAÇ PROTEZİ ALANINDA BİR İLK!

Zaman içerisinde kendini geliştiren Metin Akay son olarak da saç protez alanındaki değişimlerden bahsetti. Aynı zamanda Metin Akay uzun yıllardır tüm dünyada sıklıkla kullanılan saç protezi tekniğini ilk uygulayan iş insanıdır. Büyük bir güven kazanan Metin Akay uzmanı olduğu konularda sektörde en öndedir. Programlara katıldıkça yaptıklarını sevenlerine ve meraklıları ile paylaşan isim yaptığı iş konusundaki hassasiyetinden de bahsetti. Uzun zamandır bu sektörde olduğunu belirten Akay, bu konuda en iyi şekilde hizmet verdiklerini de sözlerine ekledi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin