Metin Akpınar'dan açıklama geldi!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Metin Akpınar'a açtığı 'babalık' davasının sonuçlanmasıyla gündemden düşmeyen Duygu Nebioğlu, katıldığı bir televizyon programında yeni açıklamalarda bulundu. Yaşadığı çocukluğu ve Metin Akpınar'a neden dava açtığını açıklayan Nebioğlu neler söyledi? Duygu Nebioğlu kimdir? Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar hakkında ne dedi? Duygu Nebioğlu'nun ikizi mi var? Duygu Nebioğlu şimdi ne yapacak? Metin Akpınar konu hakkında ne söyledi?

ozan
14 Ekim 2023 - 11:23
Magazin

Türk sinema ve tiyatrosunun ünlü isimlerinden Metin Akpınar, evlilik dışı ikiz çocuklarıyla gündeme gelmişti. Akpınar, gazeteci Candaş Tolga Işık aracılığıyla bir açıklama paylaştı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu duyuru son gelişmeler üzerine sevgili halkıma, sevenlere kızanlara duyurudur. 36 yıl önce Antalya’da bir sanatsal etkinlikte tanıştığım kişiyle sadece bir gecelik beraberliğim oldu. Bu olaydan sonra bir daha ne görüştük ne de haberleştik. 24 yıl sonra, bir gün ikiz kardeşler bana ulaşıp babalarının ben olduğumu söylediler. Elbette çok şaşırdım ve sarsıldım.

Kızlarımdan öğrendiğime göre bir yetiştirme yurdunda kalmışlar, 6 yaşındayken de Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinilmişler. 20 yaşına geldiklerinde ise biyolojik ailelerini bulmak istemişler. Kendilerini ilk tanıdığımdan itibaren çocuklarım olarak kabul ettim.

Hepimiz açısından en sağlıklı şekilde ilişkimizi sürdürmek için karşılıklı çaba sarf ettik. Bu şekilde yolumuz kesiştikten sonra onlara, eşim Göksel ile birlikte elimizden geldiğince maddi ve manevi destek olmaya çalıştık. Bunca yıldan sonra gelen bu haberin ardından onların beklediği ve umduğu baba olmam kolay değildi. İlişkimizi kendimize bir yol bularak sürdürmeye çalıştık.

2023 yılına geldiğimizde aramızdaki bağı resmiyete kavuşturmayı tercih ettiler. İtirazım olmadı ve kamuoyunu meşgul eden dava süreci başladı. Bu dava sırasında davayı zora sokacak herhangi bir çabam olmadı. Hukuki prosedürler tamamlandıktan sonra 13 Ekim 2023 günü itibariyle Duygu, benim nüfusuma geçti, hukuki işlem tamamlanınca kardeşi de geçecek.

Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm. Ayrıca eşim Göksel Akpınar'ı üzdüğüm için özür diliyorum. En önemlisi anlamsız bir şekilde üzdüğüm halkımdan özür diliyorum. Ne yazık ki hayat geriye doğru yaşanmıyor."

23-10/13/metin-akpinar-1697208899.png

Duygu Nebioğlu neler söylemişti?

Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ve kızı olduğunu söyleyen kızı Duygu Nebioğlu, ilk kez Kanal D’de yayımlanan "Neler Oluyor Hayatta" programının canlı yayınına katıldı.

'İki kızından birisiyim'

Sunucular Hakan Ural ve Tuğba Nur Namlı’nın sorularına yanıt veren Nebioğlu, 21 yaşında Metin Akpınar’ın kızı olduğunu öğrendiğini belirtti. Akpınar'ın babası olduğunu öğrendikten sonra yaşadıklarını bir bir anlatan Duygu Nebioğlu, ikizi olduğunu ifade etti. Nebioğlu, "Bu konuda konuşmam yasak ancak babam Metin Akpınar’ın iki kızından birisiyim” dedi.

23-10/13/neler-oluyor-hayatta.jpg

'Kendi hakkımı aramak istedim'

Nebioğlu, annesinin kardeşiyle ikisini Antalya’da bir köyde bakıcı bir kadına bırakıp gittiğini belirtti. Genç kadın, "Önce bunu kabullenmeye çalıştım sonra babama ulaşmaya çalıştım. kendisine ulaşmak hiç kolay olmadı. Kimseyi üzüp yıpratmak için bunları yapmadım. Bazı konularda iletişim kuramadığımız için kendi hakkımı aramak istedim" diye konuştu.

Duygu Nebioğlu, kamuoyunda kendisine karşı büyük bir tepkinin oluştuğuna dikkat çekerek, linç kampanyası istemediğinin altını çizdi.

'Beni bağrına bastı'

Akpınar ile ilk karşılaşmalarında usta oyuncunun çok şaşırdığından bahseden Nebioğlu, "Bir akşam 7’de oturduk, sabah 7’ye kadar sohbet ettik. Ona uzun uzun yaşadığım her şeyi anlattım. O gün beni bağrına bastı" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu kendisini kabullenmiş

Metin Akpınar’ın kendisini en baştan beri kabullendiğini ama umduğu kadar görüşmediklerini anlatan Duygu Nebioğlu, "Ben babamı hiç üzmek istemedim. Ama o bana zamanını ayıramıyormuş gibi oldu. Sanki onu rahatsız ediyormuşum gibi hissettiğim zamanlar oldu dedi. 5 yıl boyunca babasıyla doğrudan iletişim kurmadığını söyleyen Nebioğlu, Akpınar'ın çalışanı yolu ile iletişim kurduklarını belirtti.

14 yılda 1 kere görüştüler

Duygu Nebioğlu, üzerinden geçen 14 yıl içinde babasıyla sadece 1 kere görüştüklerini söyledi. Yalnızca Babalar Günü'nde görüştüklerini anlatan Nebioğlu, bir yıl önce babasına dava açtığını açıkladı. Ayrıca "Benim gözüm parada değil. Yarın bir gün Allah korusun babam vefat ederse ben bu parayı hayvanlar için kullanacağım. Bu davayı açmak zorunda kaldım" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin