Mine Tugay'ın yüzündeki şok değişim!

Yalı Çapkını dizisine giren ve yüzündeki değişimle dikkat çeken Mine Tugay, herkesi şoke etti! 44 yaşındaki Mine Tugay'ın bu hali akılları karıştırdı! Mine Tugay estetik mi oldu? Mine Tugay'ın estetikleri neler? Mine Tugay kaç yaşında, nereli? Mine Tugay estetiksiz hali!

Gülcan Tarımoğlu
05 Ocak 2023 - 11:34
Magazin

Son olarak Star'ın Yalı Çapkını dizisine Defne karakteri ile dahil olan Mine Tugay'ın son görüntüsü şaşkınlık yarattı!

Yalı Çapkını 16. Bölüm fragmanında karşımıza çıkan Mine Tugay'ın yüzündeki değişim ise seyircinin dikkatinden kaçmadı! 

23-01/05/mine-tugay.jpg

Mine Tugay'ın fotoğrafları ile fragmandaki görüntüsü arasında büyük fark vardı! Güzel oyuncunun bu değişimi merak konusu oldu! Yüzüne ışık dolgusu ve germe yaptırdığı iddia edilen Tugay'a sosyal medyadan yorum yağdı.

Bazı kullanıcılar "Mine Tugay gelecek demişlerdi bu kim?" gibi yorumlar yapıldı.

23-01/05/haberrr.jpg

YALI ÇAPKINI DEFNE KİMDİR?

Mine Tugay, başrollerinde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'un yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde, Orhan’ın eski sevgilisi olan Defne rolüne hayat verecek. Mine Tugay, Orhan (Emre Altuğ) ve Gülgün’ün (Gözde Kansu) okul arkadaşı olarak izleyici karşısına çıkacak.

MİNE TUGAY KİMDİR?

28 Temmuz 1978 doğumlu olan Mine Tugay, Konyalıdır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan Tugay, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi ile ekranlarda yer aldı. Bu okuldan uzaklaştırma alan Mine Tugay, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Gülbeyaz dizisinde rol alan Mine Tugay peş peşe birçok yapımda rol alarak tanınır bir oyuncu haline geldi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin