O Kız dizisine taze kan! Hangi sevilen isim diziye dahil oluyor?

Kanal D'nin başrolüne Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer ve Cengiz Orhonlu'nun yer aldığı O Kız'a yeni bir oyuncu dahil oluyor. Peki O Kız dizisine hangi isim dahil olacak? O Kız dizisine dahil olacak oyuncu hangi karakteri canlandıracak? O Kız'ın konusu ne? O Kız'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Emin Günenç kimdir?

Volkan Usta
05 Ocak 2023 - 11:56
Yeni Bölüm

Sevilen oyuncu Emin Günenç ''O Kız'' dizisi kadrosuna dahil oldu.

Dizide Kadir rolüne hayat veren Erkan Petekkaya'nın gençliğini ,yetenekli oyuncu Emin Günenç canlandırıyor. Günenç, etkileyici oyunculuğuyla her hafta seyircilerden büyük ilgi görüyor.

Sevilen oyuncu Emin Günenç; ‘’Oyunculuğuna hayran olduğum usta bir ismin gençliğini canlandırdığım için çok mutlu ve gururluyum’’ ifadelerini kullandı.

23-01/05/image00003.jpeg

Dizinin yönetmen koltuğunda Özlem Günhan’ın oturduğu, senaryosunu Sırma Yanık kaleme alıyor. Content House imzalı Kanal D ekranlarının yeni dizilerinden biri olan ''O Kız'' dizisinin yeni bölümleri heyecanla ekranlara gelmeye devam ediyor.

Yakışıklı oyuncu Emin Günenç daha önce Kırmızı Oda ,Masumlar Apartmanı ve Kusursuz Kiracı dizilerinde rol almış ve sergilediği performans ile izleyicilerin hayranlığını kazanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin