Miray Daner başarısının sırrını açıkladı

Hudutsuz Sevda dizisindeki oyunculuğunun yanı sıra iki sezondur Kuş Uçuşu'ndaki performansıyla çok konuşulan Miray Daner, bu başarısını işine duyduğu saygıya bağladı. Daner, "Yaptığınız işe saygı, çaba ve inançla bağlıysanız herkes size saygı duyuyor" diye konuştu.

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 16:43
Magazin

Şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Miray Daner'in iki sezondur Netflix'in sevilen yapımlarından olan Kuş Uçuşu'ndaki performansı da çok konuşuluyor.

Miray Daner geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kuş Uçuşu'nun ikinci sezonu ve oyunculuk kariyeri hakkında Magnet Quarterly dergisine açıklamalarda bulundu.

Saygı Duyarsanız Saygı Görürsünüz

Başarılı oyuncu Miray Daner oyunculuğa küçük yaşta başladığının altını çizerek, "Henüz 7 yaşında, uzun soluklu olacağından habersiz oyunculuk kariyerimin ilk adımını atmıştım. O yaşlardayken bile sorumluluk bilincine sahip, oyun alanı olarak gördüğüm bu işe hevesli ve saygılı bir bireydim.

Dolayısıyla şuna inanıyorum yaş, tecrübe fark etmeksizin yaptığınız işe saygı, çaba ve inançla bağlıysanız herkes size saygı duyuyor" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin