Miray Daner ve Boran Kuzum sevgili mi?

Vatanım Sensin dizisinin sevilen ikilisinin aşkı gerçeğe dönüştü.

Merve Mutlu
20 Şubat 2020 - 16:08
Magazin

En son Kubilay Aka ile ilişki yaşayan ve bu ilişkinin olaylı bitmesi ile gündeme gelen güzel oyuncu Miray Daner ile Vatanım Sensin dizisindeki partneri Boran Kuzum ilişki yaşamaya başladılar iddiası gündeme bomba gibi düştü.

20-02/20/miray-daner-boran-kuzum.png

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandıran Miray Daner ile dizideki partneri Leon'u canlandıran Boran Kuzum, uzun bir aradan sonra yeniden aynı projede bir araya gelerek izleyicilerde heyecan yaratmışlardı. Nejat İşler'in başrolde olacağı ve Saygı adını alacak olan projeye imza atan ikili hakkında aşk iddiaları gündeme geldi. 

Yaklaşık bir ay önce başladığı iddia edilen ilişki için daha önce de konuşulmuş ancak taraflar bu ilişkiti yalanlamışlardı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin