The Unicorn 1. sezon 16. bölüm ne zaman? Donal Logue bölümün konuk oyuncusu!

Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 16. bölüm konusu ve detayları...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun 15. bölümü "Everyone's a Winner" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade Felton'ı hikayesinin merkezine koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade, Natalie'nin arkadaşının annesiyle kötü bir randevu geçirir. Forrest, işsizlik sürecinde zaman doldurmak için kendisine yeni ilgi alanları yaratarak alışılmadık yollar bulur. Ben ise kızı Sahai'nin basketbol koçu ile taktiksel konularda çatışma içine girer.

20-02/20/the-unicorn-dizi-izle.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 15. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Matt Sohn'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 15. bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.8 reyting oranı ve 5.97 milyon izleyici rakamlarıyla başarılı ekran performansını sürdürdü.

Yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 16. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Christine Zander & Sophia Lear'ın senaryosunu kaleme alıp, Rebecca Asher'ın (The Good Place, Grace and Frankie) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 16. bölümü "The Client" ile 20 Şubat 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-02/20/donal-logue-the-unicorn.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 16. BÖLÜM KONUSU

Wade, yeni boşanmış varlıklı bir müşteri olan Denny için iş yapmaya başladığında Denny'nin kendisiyle yalnızca kadınlarla tanışmak için ilgilendiğini fark eder.

Meg, Wade'in mali durumunu denetlemek ve takip etmek için bir muhasebeci olarak uzmanlığını uygular.

Forrest ve Delia ise tartışarak aralarındaki gerilimi gidermeye çalışırlar.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncu kadrosu: Nicole Byer (Meg), Cleo Frasier (Addie), Donal Logue (Denny)

"The Unicorn" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin