The Unicorn 1. sezon 15. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 15. bölüm fragmanı ve konusu...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun 14. bölümü "The Wade Beneath My Wings" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade Felton'ı hikayesinin merkezine koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade, Forrest'a iş kariyeri konusunda bazı tavsiyeler verir ancak bunun sonuçları felaket olur! Ben ise şirketi için kazançlı bir fırsat yakalar ancak Michelle başarılarını kucaklama konusunda kendini rahat hissetmemektedir.

20-02/13/the-unicorn-1x14-foto.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 14. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Bill Purple'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 14. bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 6.06 milyon izleyici rakamlarıyla son beş bölümünün en iyi reyting oranını yakalarken, bölüm dizinin şimdiye kadar ulaştığı en yüksek izleyici sayısını da ortaya koydu.

Yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 15. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Chris Kelly'nin senaryosunu kaleme alıp, Matt Sohn'un (Superstore, Florida Girls) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 15. bölümü "Everyone's a Winner" ile 13 Şubat 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-02/13/the-unicorn-dizi.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 15. BÖLÜM KONUSU

Wade, Natalie'nin arkadaşının annesiyle kötü bir randevu geçirir.

Forrest, işsizlik sürecinde zaman doldurmak için alışılmadık yollar bulur. Ben ise kızı Sahai'nin basketbol koçu ile çatışma içine girer.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

Konuk oyuncu kadrosu: Paula Newsome (Koç Vanessa), Cleo Frasier (Addie), Julie Berman (Heather), Princess K. Mapp (Sahai)

"The Unicorn" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin