The Unicorn 1. sezon 14. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Ben şirketi için kazançlı bir fırsat yakalıyor! Walton Goggins'li komedi dizisi The Unicorn'un yeni bölümünde neler olacak? The Unicorn 1. sezon 14. bölüm fragmanı ve konusu...

Walton Goggins'li komedi dizisi "The Unicorn" son olarak sezonun 13. bölümü "Worst Case Scenario" ile CBS ekranlarına geldi.

THE UNICORN 1. SEZON 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir yıl önce karısının ölümüyle dul kalan iki kız çocuğu babası Wade Felton'ı hikayesinin merkezine koyan The Unicorn'un yayınlanan son bölümünde; Wade vasiyetini hayatının değişen koşullarına göre yeniden düzenlemeye karar verdiğinde çocuklarının velayetini kimin alması konusunda çelişkiye düşer. Michelle hamile kalma endişesinin ardından Ben'i vasektomi yaptırmaya ikna etmeye çalışır. Bu arada Wade özel hayatıyla ilgili önemli bir sırrı arkadaşlarıyla paylaşır.

20-02/06/the-unicorn-1x13-foto.jpg

THE UNICORN 1. SEZON 13. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; John Hamburg'un yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 13. bölümüyle izlenme oranlarında elde ettiği 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 5.76 milyon izleyici rakamlarıyla istikrarlı ekran grafiğini sürdürdü.

Yapımın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

THE UNICORN 1. SEZON 14. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; Jason Belleville'in senaryosunu kaleme alıp, Bill Purple'ın (Speechless, Fresh Off the Boat) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 14. bölümü "The Wade Beneath My Wings" ile 06 Şubat 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-02/06/the-unicorn-afis.jpeg

THE UNICORN 1. SEZON 14. BÖLÜM KONUSU

Wade, Forrest'ı kariyer tavsiyesi almaya ikna eder ve sonuçlar felaket çıkar!

Ben ise şirketi için kazançlı bir fırsat yakalar ancak Michelle başarılarını kucaklama konusunda kendini rahat hissetmemektedir.

Oyuncu kadrosu: Walton Goggins (Wade), Rob Corddry (Forest), Michaela Watkins (Delia), Omar Benson Miller (Ben), Maya Lynne Robinson (Michelle), Ruby Jay (Grace), Makenzie Moss (Natalie), Devin Bright (Noah)

"The Unicorn" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin