Carol's Second Act 1. sezon 14. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hastane komedisi Carol's Second Act'ın yeni bölümünde neler olacak? Carol's Second Act 1. sezon 14. bölüm konusu ve fragmanı...

Patricia Heaton'lu CBS komedisi "Carol's Second Act" son olarak sezonun 13. bölümü "Night Lemons" ile izleyici karşısına çıktı.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İki çocuğunu büyüttükten, boşandıktan ve öğretmenlikten emekli olduktan sonra ilerleyen yaşına rağmen hayalindeki meslek olan doktorluk için harekete geçmeye karar veren Carol Kenney'in hikayesini ekranlara getiren dizinin yayınlanan son bölümünde; Lexie ve Jenny, nazik komşusunun aşık olma belirtileri göstermesi üzerine Carol'a takılırlar. Dr. Frost, Maya ve stajyerlerin teknolojiden destek almayı bırakıp bunun yerine hastalarında geleneksel tıbbi prosedürleri uyguladıklarını öne sürer.

20-02/06/carols-second-act-1x13-fotograf.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 13. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Pamela Fryman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 13. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 4.60 milyon izleyici rakamlarıyla bir önceki bölümüne yakın bir performans gösterdi.

Carol's Second Act'ın ilk sezonu 18 bölümden oluşuyor.

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 14. BÖLÜM NE ZAMAN?

Ari Berkowitz'in senaryosunu kaleme alıp, Lee Shallat Chemel'in (The Middle, Raising Hope) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 14. bölümü "Secrets" 06 Şubat 2020 Perşembe akşamı CBS ekranlarına gelecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-02/06/carols-second-act-tanitim-oyuncu-kadrosu.jpg

CAROL'S SECOND ACT 1. SEZON 14. BÖLÜM KONUSU

Carol, Lexie'nin gizli hobisi öğrendiğinde onun dışında herkesin bildiği daha büyük bir sırrı da ortaya çıkarır.

Bu arada Caleb bir hastası için sigorta şirketi ile çatışmaya girer.

Oyuncu kadrosu: Patricia Heaton (Carol Kenney), Kyle MacLachlan (Dr. Stephen Frost), Ito Aghayere (Dr. Maya Jacobs), Jean-Luc Bilodeau (Daniel), Sabrina Jalees (Lexie), Lucas Neff (Caleb), Ashley Tisdale (Jenny), Cedric Yarbrough (Hemşire Dennis), Adam Rose (Jake)

Konuk oyuncular: Larry Joe Campbell (Eddie), Kimia Behpoornia (Megan), Liz Jenkins (Deidre), Tom Fitzpatrick (Lawrence)

"Carol's Second Act" (CBS) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin