Outmatched 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Aile ziyareti... Jason Biggs ve Maggie Lawson'lı komedi dizisi Outmatched'ın yeni bölümünde neler olacak? Outmatched 1. sezon 3. bölüm konusu ve tanıtım videosu...

Jason Biggs ve Maggie Lawson'lı komedi dizisi "Outmatched" geçtiğimiz hafta sezonun ikinci bölümü "The Talk" ile ekranlara geldi.

OUTMATCHED 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lon Zimmet'in (LA to Vegas) yaratıcısı olduğu Outmatched'in hikayesi; üçü yüksek IQ'lu dört çocuk büyütmeye çalışan Atlantic City'li bir çifte odaklanıyor. Yayınlanan son bölümde; çocuklarına seks hakkında özel bir konuşma yaptıktan sonra Mike ve Kay, kendi cinsel yaşamlarının durgunlaştığının farkına varıp tavsiye için Rita ve Irwin'e başvururlar. Bu arada, anne ve babalarının konuşmalarından etkilenen Brian ve Nicole ilk öpücük deneyimini yaşamak için geç kaldıklarını düşünüp paniklerler.

20-02/06/outmatched-1x02-foto.jpg

OUTMATCHED 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Betsy Thomas'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 2.34 milyon izleyici rakamlarını elde ederken ilk bölümüne kıyasla ciddi bir izleyici kaybı yaşadı.

OUTMATCHED 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Outmatched; sezonun üçüncü bölümü "Grandparents" ile 06 Şubat 2020 Perşembe akşamı Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-02/06/outmatched-1x03-foto.jpg

OUTMATCHED 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Mike'ın babası Jay ve annesi Sylvia, Florida'dan ziyarete gelirler.

Kay, Sylvia'nın Nicole ile olan bağını kıskanır.

Oyuncu kadrosu: Jason Biggs (Mike), Maggie Lawson (Kay), Tisha Campbell (Rita), Finesse Mitchell (Irwin), Ashley Boettcher (Nicole), Connor Kalopsis (Brian), Jack Stanton (Marc), Oakley Bull (Leila)

Konuk oyuncu kadrosu: Caroline Aaron (Sylvia), Tony Danza (Jay)

"Outmatched" (Fox) 1. sezon 3. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin