Outmatched 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Jason Biggs ve Maggie Lawson'lu komedi dizisi Outmatched'ın yeni bölümünde neler olacak? Outmatched 1. sezon 2. bölüm konusu ve fragmanı...

Fox'un yeni komedi dizisi "Outmatched" geçtiğimiz hafta ekran serüvenine başladı.

OUTMATCHED EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI

Lon Zimmet'in (LA to Vegas) yaratıcısı olduğu Outmatched'in hikayesi; üçü yüksek IQ'lu dört çocuk büyütmeye çalışan Atlantic City'li bir çifte odaklanıyor.

Yayınlanan ilk bölümde; Mike ve Kay sosyal beceri eksikliklerinin normal yaşam sürmelerini imkansız hale getireceğinden korkarak çocuklarla birlikte bir gezi planlar. Ancak Brian'ın asosyal arkadaşını eve getirmesi ve Nicole'un kardeşinden düşük IQ'ya sahip olduğunu öğrenmesi planları bozar. Dördüncü çocuk Leila'nın kardeşlerine söylediği yalan ise aile içinde buzların erimesini sağlar.

20-01/30/outmatched-1x01-foto.jpg

OUTMATCHED AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ

Dizi; Jonathan Judge'un yönetmen koltuğunda oturduğu ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.20 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

OUTMATCHED 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dizi; sezonun ikinci bölümü "The Talk" ile 30 Ocak 2020 Perşembe akşamı Fox ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak?

20-01/30/outmatched-1x02-foto1.jpg

OUTMATCHED 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Çocuklarına özel bir konuşma yaptıktan sonra Mike ve Kay, kendi cinsel yaşamlarını düşünmeye başlarlar ve tavsiye için Rita ve Irwin'e başvururlar. Bu arada Brian ve Nicole hala ilk öpücük deneyimini yaşamadıklarının farkına vararlar.

Oyuncu kadrosu: Jason Biggs (Mike), Maggie Lawson (Kay), Tisha Campbell (Rita), Finesse Mitchell (Irwin), Ashley Boettcher (Nicole), Connor Kalopsis (Brian), Jack Stanton (Marc), Oakley Bull (Leila)

"Outmatched" (Fox) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin