Kemal Başar Mucize Doktor dizisine konuk oluyor!

Fox'un sevilen dizisi Mucize Doktor'a konuk oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
30 Ocak 2020 - 16:26
Yeni Bölüm

Başrolünde Taner Ölmez'in, Otistik Savant sendromlu asistan cerrah Ali Vefa karakteri ile karşımıza çıktığı Mucize Doktor dizisinin oyuncu kadrosunda konuk oyuncular ağırlanmaya devam ediyor. 

20-01/30/mucie-doktor.jpg

Daha önce Kadın dizisi ile ortak sahneler koyularak Özge Özpirinççi, Ali Semi Sefil ve Şerif Erol Mucize Doktor'a konuk olmuştu. Daha sonra da çocuk oyuncu Beren Gökyıldız dizide Betüş karakterine hayat vermiş ve o sahneler de çok sevilmişti. Dizinin bu akşam yayınlanacak olan 20. bölümünde de yine bir konuk oyuncu yer alacak. 

Mucize Doktor dizisine konuk oyuncusu Kemal Başar oldu!

20-01/30/mucize-doktor.png

Yukarı Karakısık, Ah Bir Büyümesek, Samyeli, Kod Adı, Kurtlar Vadisi, Kod Adı: Kaos ve EDHO gibi yapımlarda rol alan Kemal Başar, Mucize Doktor'un 20. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin