Vuslat dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Vuslat final yapıyor.

Merve Mutlu
30 Ocak 2020 - 16:05
Gündem

A23 Medya tarafından hazırlanan ve TRT1 ekranlarında yayınlanan Vuslat dizisinden hayranlarını üzecek o kötü haber geldi. Başrollerinde Kadir Doğulu, Mehmet Özgür, Ümit Kantarcılar gibi isimlerin yer aldığı Vuslat dizisi final yapıyor. 

20-01/30/vuslat-final-bolumu.jpg

İki sezondur TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Vuslat dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. İyi insan olmak ve aşk kavramları gibi insana dair her şeyin, Osmanlı klasiği olan İbn-i Arabi'nin Satranc-ı Urefa oyunu üzerinden izleyiciye anlatılacağı ve Aziz Korkmazer, Salih Koluber, Kerem Saltuk gibi sevilen karakterler ile hikayesini izleyicilerin beğenisini sunan dizi 38 bölüm boyunca izleyici ile buluşmuştu. 

Vuslat final ne zaman?

20-01/30/vuslat-dizisi.png

İbn-i Arabi'nin Satranc-ı Urefa oyunu ile şekillenen ilgi çekici hikayesiyle TRT1'in sevilen projeleri arasına giren Vuslat'ın final tarihi belli oldu. Dikkat çeken dizi, 44. bölümü ile 9 Mart akşamı final yaparak ekran macerasını sona erdirecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin