Çukur dizisi Elazığ depremi için yardıma koşuyor!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur Elazığ'ı unutmadı.

Merve Mutlu
30 Ocak 2020 - 15:17
Gündem

Başrolünde Yamaç Koçovalı karakteri ile Aras Bulut İynemli'nin, Cumali Koçovalı karakteri ile Necip Memili'nin ve Vartolu karakteri ile de Erkan Kolçak Köstendil'in yer aldığı, Nejat İşler'in de Çağatay karakteri ile dahil olduğu fenomen dizi Çukur, sosyal sorumluluk çalışmalarına bir yenisini ekledi.

20-01/30/uku.png

Toplumsal konulardaki duyarlılığı ile bilinen ve sosyal sorumluluk projelerine olan desteği ile gönülleri fetheden Çukur dizisi daha önce Öykü Arin'li sahneleri ile ilik bağışı için de ses olmuştu. Bölümlerinde yer alan duvar yazılamaları ile de sosyal konulara destek olan Çukur bu kez de Elazığ depremi için harekete geçti. 

20-01/30/ukur-85.png

Elazığ'da yaşanan ve tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından, yardım kampanyaları yapılmaya devam ediyor. Çukur ekibi de depremzedeler için kolları sıvadı. Daha önce başka sorumluluk projelerinde de kullanılan #YaşaTIR Elazığ için yola çıkmaya hazırlanıyor. Desteklerinizi 28-29 Ocak'ta YaşaTIR'a getirin, Elazığ'a umut olmak için yola beraber çıkalım." sloganıyla paylaşılan bu hareket, dizinin sevenlerinin de takdirini topladı. 

20-01/30/ukur.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin